Πάνω από 100 άτομα συγκεντρώνονται για να υποβάλουν αίτηση κατά της επαναποινικοποίησης της κάνναβης στο Δημαρχείο της Πατάγια

Πατάγια -

Στις 11:00 π.μ., στις 26 Ιουνίου 2024, περισσότεροι από 100 υποστηρικτές της κάνναβης, συμπεριλαμβανομένων ντόπιων και αλλοδαπών ατόμων, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο της Πατάγια για να υπογράψουν μια αναφορά κατά της επαναταξινόμησης της κάνναβης ως παράνομης ναρκωτικής ουσίας τύπου 5. Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν επίσης τις απόψεις τους σε έναν λευκό καμβά που εκτίθεται στον τοίχο της πόλης.

Ένα βίντεο από τη διαμαρτυρία μπορείτε να βρείτε εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Αυτή η συγκέντρωση ακολούθησε μια περίοδο δημόσιας διαβούλευσης από τις 11 έως τις 25 Ιουνίου, κατά την οποία συμμετείχαν περίπου 100,000 άτομα. Σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Υγείας Somsak Thepsuthin, πάνω από το 80% των συμμετεχόντων φέρεται να υποστήριξε την επαναταξινόμηση της κάνναβης ως ναρκωτικού.

Ο κ. Jirawat Tanyapirom, ένας από τους υποστηρικτές της κάνναβης, δήλωσε ότι σκοπός της συγκέντρωσης ήταν να αντιταχθεί στην ανακατάταξη της κάνναβης. Προέτρεψε την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να αναγνωρίσει τα συνολικά οφέλη της κάνναβης και να επανεξετάσει διεξοδικά την απόφαση.

Ο Jirawat τόνισε ότι πολλοί επιχειρηματίες κάνναβης θα υποστούν σημαντικές απώλειες εάν η επαναταξινόμηση προχωρήσει όπως σχεδίαζε η κυβέρνηση. Οι άνθρωποι θα αντιμετώπιζαν επίσης την πιθανότητα εκτεταμένης φυλάκισης και πρόστιμα για ακόμη μια φορά για ακόμη και μικρές ποσότητες μαριχουάνας εάν το φυτό ποινικοποιηθεί.
Η εκδήλωση περιελάμβανε την υπογραφή της αναφοράς, η οποία θα υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για επανεξέταση και επανεξέταση. Η αστυνομία και οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya διαχειρίστηκαν την κυκλοφορία και διευκόλυναν τη συγκέντρωση χωρίς περιστατικά βίας.

Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας:

Μελέτη δείχνει ότι η κάνναβη βοηθά στη μείωση της εξάρτησης από πιο επιβλαβή ναρκωτικά, λέει ο κοσμήτορας του πανεπιστημίου Rangsit.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ταϊλάνδης προειδοποιεί κατά του επαναχαρακτηρισμού της κάνναβης ως ναρκωτικού, επικαλείται τη δημόσια βλάβη.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.