Η αστυνομία της Πατάγια διενεργεί μεγάλη επιθεώρηση στην ψυχαγωγική περιοχή, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των τουριστών, δεν βρέθηκαν παράνομες δραστηριότητες

Πατάγια -

Στις 9:06 μ.μ., στις 28 Ιουνίου 2024, πάνω από 50 αστυνομικοί από την αστυνομία της πόλης της Πατάγια και τις σχετικές υπηρεσίες επιθεώρησαν μια περιοχή ψυχαγωγίας στην πόλη Πατάγια για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των τουριστών και να καταστείλουν το έγκλημα.

Ένα βίντεο με τις επιθεωρήσεις μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας στο YouTube εδώ.

Στο Soi LK, στο Bua Khao, στη Νότια Πατάγια, οι αστυνομικοί έλεγξαν ταυτότητες θαμώνων μπαρ και υπαλλήλων από διάφορους χώρους διασκέδασης, έκαναν τεστ ναρκωτικών και έψαξαν για παράνομα πυροβόλα όπλα και άλλα απαγορευμένα αντικείμενα. Δεν βρέθηκαν παράνομες δραστηριότητες ή ουσίες.

Αυτή η επιθεώρηση ακολούθησε ένα περιστατικό όπου ένας μάνατζερ κλαμπ «Tuk Tuk» μαχαιρώθηκε θανάσιμα από έναν μπάρμαν στο Soi LK. Το Tuk Tuk club παραμένει κλειστό.

Οι αξιωματούχοι της Πατάγια προέτρεψαν όλους τους παρόχους ψυχαγωγίας να ενεργήσουν υπεύθυνα, να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πελατών και να αναφέρουν τυχόν παράνομες δραστηριότητες ή ουσίες στην τοπική αστυνομία για άμεση δράση.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.