Ο διευθυντής του Club Pattaya μαχαιρώθηκε από μπάρμαν κατά τη διάρκεια καυγά

Πατάγια -

Ενημέρωση: Το θύμα, ο διευθυντής του μπαρ του χώρου, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε, ανέφερε η αστυνομία της Πατάγια το βράδυ της 28ης Ιουνίου.

Στις 4:06 π.μ. της 28ης Ιουνίου 2024, η αστυνομία της πόλης της Πατάγια απάντησε σε μια αναφορά βίαιης επίθεσης που αφορούσε έναν μάνατζερ κλαμπ «Tuk Tuk» που μαχαιρώθηκε από έναν μπάρμαν στο Soi LK, στη Νότια Πατάγια, στο Chonburi.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας και πλάνα από το περιστατικό μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας στο YouTube εδώ.

Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί βρήκαν τον κ. Peerasak Saeng-arun, έναν 48χρονο μάνατζερ κλαμπ, με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στον κορμό του. Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν επειγόντως σε κοντινό νοσοκομείο για άμεση ιατρική περίθαλψη.
Η αστυνομία αναγνώρισε τον ύποπτο ως τον κ. Kanthaphong Rungruangsomboon, έναν 33χρονο μπάρμαν, ο οποίος τράπηκε σε φυγή πριν την άφιξή τους. Σύμφωνα με τον κ. Nattaphon Singto, υπάλληλο του συλλόγου, ο Kanthaphong εργαζόταν στο κλαμπ για μόλις τρεις ημέρες και είχε διαφωνία με έναν σερβιτόρο, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Ο σύλλογος είναι επίσης ένας νέος χώρος και άνοιξε μόλις πρόσφατα.
Την ημέρα του συμβάντος, ο Kanthaphong και ο σερβιτόρος φέρεται να είχαν σωματική διαμάχη και ο διευθυντής του κλαμπ επιχείρησε να παρέμβει. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο Kanthaphong φέρεται να χρησιμοποίησε ένα αιχμηρό αντικείμενο για να μαχαιρώσει τον διευθυντή.
Οι αρχικές έρευνες από τους αστυνομικούς, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης βίντεο από το κλαμπ «Tuk Tuk», αποκάλυψαν ότι αφού μαχαίρωσε τον Peerasak, ο Kanthaphong φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε πρόθεση να τον βλάψει, προτού τραπεί σε φυγή.

Οι αστυνομικοί αργότερα εντόπισαν τον ύποπτο και τον συνέλαβαν, συνοδεύοντάς τον στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Ένας άγνωστος αλλοδαπός επαινείται επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη βοήθεια του θύματος. Ο άγνωστος Καλός Σαμαρείτης, ο οποίος φαινόταν ότι ήταν μόλις πελάτης και δεν γνώριζε το θύμα, βοήθησε να σταματήσει η περαιτέρω απώλεια αίματος και να διατηρήσει την ηρεμία κατά τη διάρκεια της κατάστασης σύμφωνα με μάρτυρες, όπως φαίνεται παρακάτω.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.