Η Πατάγια σπεύδει να ομορφύνει την προβλήτα του Μπαλί Χάι μετά από εντολές του πρωθυπουργού

Πατάγια -

Η πόλη Pattaya ανέπτυξε μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων από το Υπουργείο Πόρων και Περιβάλλοντος και σχετικούς φορείς για τον καθαρισμό της προβλήτας του Μπαλί Χάι χθες, 26 Ιουνίου, μετά από εντολές του πρωθυπουργού Srettha Thavisin.

Ο μεγάλος καθαρισμός ήταν ως απάντηση Επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin στην Πατάγια στις 22 Ιουνίου για την αντιμετώπιση τουριστικών θεμάτων. Ένα από τα μέρη που επισκέφθηκε ήταν η προβλήτα του Μπαλί Χάι, όπου έδωσε εντολή στους αξιωματούχους της Πατάγια να αφαιρέσουν τις εναέριες γραμμές ρεύματος και επικοινωνίας και να βελτιώσουν τη συνολική καθαριότητα της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο κ. Manoch Nongyai, Αντιδήμαρχος Pattaya, επισκέφθηκε χθες την προβλήτα μαζί με τους επικεφαλής του Τμήματος Κατασκευής και Συντήρησης της πόλης, του Τμήματος Βοτανικής και άλλους αρμόδιους αξιωματούχους. Στη συνέχεια ξεκίνησαν έναν μεγάλο καθαρισμό της προβλήτας, ο οποίος επικεντρώθηκε στην αφαίρεση των συντριμμιών και στην οργάνωση καλωδίων και καλωδίων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πλήρως εντός 3-4 ημερών, ανακοίνωσε ο κ. Manoch.

Επιπλέον, ο κ. Manoch δήλωσε ότι τα νεκρά δέντρα γύρω από την προβλήτα θα αντικατασταθούν και οι υπεύθυνοι της βοτανικής βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία επιλογής 20 νέων δέντρων για φύτευση στην προβλήτα. Αυτή η πτυχή του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 2-3 μηνών.

Η Pattaya News σημειώνει ότι ο λεγόμενος λευκός ελέφαντας της προβλήτας, ο εδώ και καιρό εγκαταλειμμένος και δεμένος σε δεκάδες δικαστικές μάχες στο Waterfront Condo, δεν αντιμετωπίστηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκυμαία και τις ανατροπές του διαβόητου εγκαταλειμμένου βλέμματος, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ για την προηγούμενη κάλυψή μας.

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια καθάρισαν επίσης πρόσφατα μια σειρά από εγκαταλειμμένα ναυάγια στην περιοχή, όπως αναφέραμε προηγουμένως εδώ στο The Pattaya News.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.