Ο Sattahip μεθυσμένος οδηγός βρέθηκε να κοιμάται στη μέση του δρόμου μετά τη στάθμευση του αυτοκινήτου για ξεκούραση

Sattahip -

Ένας Ταϊλανδός πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου στο Sattahip για να ξεκουραστεί επειδή ήταν πολύ μεθυσμένος. Ωστόσο, αργότερα βρέθηκε να κοιμάται έξω από το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Ιουνίου 2024, στον αυτοκινητόδρομο 332, χιλιόμετρο 3/900, μεταξύ της διασταύρωσης Kasem Pol και της διασταύρωσης Jae στην περιοχή Sattahip, στην επαρχία Chonburi. Η αστυνομία του Sattahip απάντησε στη σκηνή στις 5:50 π.μ. αφού έλαβε αναφορά από μια ομάδα ποδηλατών ότι ένα σεντάν ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και ο οδηγός του ήταν αναίσθητος στο έδαφος κοντά.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα λευκό σεντάν Mazda 2 στην άκρη του δρόμου με τη μηχανή σβηστή. Ο οδηγός, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Natthaphum, 36 ετών, βρέθηκε μεθυσμένος και κοιμάται στο δρόμο, κλείνοντας την αριστερή λωρίδα. Δεν φορούσε πουκάμισο και φορούσε μόνο μαύρο σορτς.

Ο κ. Natthaphum κοιμόταν τόσο βαθιά που οι αξιωματικοί χρειάστηκαν πάνω από 10 λεπτά για να τον ξυπνήσουν και να τον κάνουν να σηκωθεί. Ευτυχώς δεν χτυπήθηκε από διερχόμενα οχήματα και ήταν εντελώς καλά.

Ο κ. Natthaphum αποκάλυψε στα τοπικά ΜΜΕ ότι είχε πιει σε ένα εστιατόριο πριν το περιστατικό. Μετά το κλείσιμο του εστιατορίου, επιχείρησε να επιστρέψει με το αυτοκίνητο στο σπίτι, που ήταν περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά. Ωστόσο, δεν μπορούσε να θυμηθεί τι συνέβη ανάμεσα στην έξοδο από το εστιατόριο και το ξύπνημα στη μέση του δρόμου.

Η αστυνομία του Sattahip υποψιάστηκε ότι ο κ. Natthaphum μπορεί να στάθμευσε σκόπιμα το αυτοκίνητό του και να αποκοιμήθηκε σε μια προσπάθεια να αποφύγει να τον πιάσουν σε σημείο ελέγχου αλκοόλ.

Στον κύριο Natthapum δόθηκε νερό για να πλύνει το πρόσωπό του και να ξεσηκωθεί. Η αστυνομία επικοινώνησε με την οικογένειά του για να τον βοηθήσει να τον οδηγήσει στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν αντιμετώπισε κατηγορίες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.