Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης προσβλέπει στην Pattaya, Na Jomtien για τον αγώνα της Formula 1

Πατάγια -

Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης κ. Srettha Thavisin επισκέφθηκε προσωπικά την παραλιακή περιοχή Na Jomtien σήμερα για να αξιολογήσει την καταλληλότητά της για τη διοργάνωση ενός Grand Prix της Formula 1.

Ο κ. Srettha συνοδευόταν από αρκετούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του κ. Poramase Ngampiches, του Δημάρχου της Pattaya, και εκπροσώπων της Formula 1.

Ο κ. Srettha συμμετείχε σε μια σύντομη συζήτηση με εκπροσώπους της Formula 1 πριν αναχωρήσει για το λιμάνι Laem Chabang στη Σρι Ράτσα, στο Chonburi για μια άλλη επιθεώρηση. Αυτή η τελευταία επίσκεψη ακολούθησε μια προηγούμενη επιθεώρηση ενός άλλου πιθανού χώρου αγώνων της Formula 1 στο Baan Chang, στην επαρχία Rayong.

Ο Πρωθυπουργός είπε νωρίτερα σήμερα ότι το αεροδρόμιο U-Tapao, η Πατάγια και η Μπανγκόκ ήταν οι υποψήφιοι για να φιλοξενήσουν το Grand Prix της Formula 1, εάν οι διοργανωτές της FXNUMX επέτρεπαν να διεξαχθεί ο αγώνας στην Ταϊλάνδη για πρώτη φορά.

Έγραψε στο X: «Κατά την επιδίωξη του στόχου μας στη F1, το έργο του αεροδρομίου U-Tapao περιλαμβάνει μια εγκατάσταση για τον τύπο «αγώνων σιρκουί» που παρέχει μέγιστη ασφάλεια. ενώ η Μπανγκόκ και η Πατάγια αξιολογούνται για τον τύπο «αγώνων πόλης» με τη μαγευτική πόλη των Αγγέλων και τις γραφικές διαδρομές αγώνων στην παραλία, αντίστοιχα».


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.