Η Pattaya γιορτάζει τον Μήνα Υπερηφάνειας με Μεγάλο Φεστιβάλ και Υποστήριξη από τον Πρωθυπουργό

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Η Πόλη της Πατάγια πραγματοποίησε μια μεγάλη γιορτή για τον Μήνα Υπερηφάνειας με το Διεθνές Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Πατάγια 2024, με θέμα «Περηφάνια για Όλους», χθες το απόγευμα, 22 Ιουνίου.

Η εκδήλωση παρουσίασε μια παρέλαση υπερηφάνειας, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin. Το φεστιβάλ είχε στόχο να προωθήσει την ισότητα, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της LGBTIQ+ κοινότητας και να γιορτάσει Η Ταϊλάνδη ψηφίστηκε πρόσφατα νομοθεσία για τους γάμους ομοφυλόφιλων.

Ο πρωθυπουργός Srettha παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya και κυμάτισε με ενθουσιασμό τη σημαία του ουράνιου τόξου για να δηλώσει την υποστήριξή του στην LGBTIQ+ κοινότητα.

Το φεστιβάλ ήταν μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ της Pattaya City, του Sisters Foundation, του Central Pattaya Shopping Center, της Tourism Authority of Thailand και πάνω από 100 άλλων οργανισμών.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν μια επιδεικτική παρέλαση υπερηφάνειας που ξεκίνησε στις 4:00 μ.μ. Στην παρέλαση συμμετείχαν πάνω από 100 οργανισμοί και χιλιάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων βασίλισσες ομορφιάς, διαγωνιζόμενοι, διασημότητες, μοντέλα, influencers και τουρίστες.

Το φεστιβάλ περιελάμβανε επίσης μεγάλα σόου και ολοκληρώθηκε με μίνι συναυλίες από διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Prang Prangthip, Tao Tassanai και Pearja.

Αυτό όμως δεν είναι το τέλος. Το Pattaya International Pride Festival 2024 θα διαρκέσει μέχρι σήμερα, 23 Ιουνίου, με τον διαγωνισμό ομορφιάς One Man One Woman on the Beach 2024 που ξεκινά στις 6:00 μ.μ.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.