Το γήπεδο ποδοσφαίρου Pattaya πρόκειται να γίνει επίσης χώρος συναυλιών παγκόσμιας κλάσης

Πατάγια, Ταϊλάνδη – Σε μια συναρπαστική εξέλιξη τόσο για τους λάτρεις της μουσικής όσο και για τους τουρίστες, το γήπεδο ποδοσφαίρου της Πατάγια βρίσκεται υπό κατασκευή με σχέδια να μετατραπεί επίσης σε συναυλιακό χώρο παγκόσμιας κλάσης. Την ανακοίνωση έκανε ο Πρωθυπουργός κ. Settha Thavisin κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή.

Βασικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου χώρου

1. Ευρύχωρος χώρος: Το στάδιο διαθέτει μεγάλη έκταση, παρέχοντας άφθονο χώρο για εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας. Με την ολοκλήρωσή του, θα φιλοξενήσει περισσότερα από 20,000 άτομα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τη φιλοξενία μεγάλων συναυλιών.

2. Σύγχρονη Υποδομή: Το γήπεδο ποδοσφαίρου Pattaya θα εξοπλιστεί με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Από τα ηχητικά συστήματα μέχρι τη διάταξη των καθισμάτων, κάθε λεπτομέρεια θα ληφθεί προσεκτικά υπόψη για να βελτιώσει την εμπειρία της συναυλίας.

3. Άνετη μεταφορά: Η προσβασιμότητα είναι προτεραιότητα. Τοποθετημένο στην καρδιά της Πατάγια, ο χώρος εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στους τουρίστες. Οι καλά συνδεδεμένοι δρόμοι και οι επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας θα διευκολύνουν την ομαλή μετακίνηση από και προς το στάδιο.

Εξασφάλιση ετοιμότητας για συναυλίες παγκόσμιας κλάσης

Ο κ. Thavisin τόνισε τη σημασία των ενδελεχών επιθεωρήσεων και προετοιμασιών. Συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό σύστημα πρέπει να αξιολογηθεί αυστηρά για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να χειριστεί τις απαιτήσεις συναυλιών μεγάλης κλίμακας. Η υποδομή φωτισμού πρέπει να ελεγχθεί εξονυχιστικά για να αποφευχθούν τυχόν διακοπές κατά τη διάρκεια των παραστάσεων. Επιπλέον, οι δρόμοι εισόδου και εξόδου θα πρέπει να διευρυνθούν για να εξυπηρετήσουν την αναμενόμενη εισροή θεατών.

«Με τη μετατροπή του γηπέδου ποδοσφαίρου της Pattaya σε χώρο συναυλιών παγκόσμιας κλάσης», δήλωσε ο κ. Thavisin, «στοχεύουμε να προσελκύσουμε σημαντικά έσοδα από τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή Chonburi».

Η ημερομηνία ολοκλήρωσης του σταδίου έχει οριστεί για το 2025 και οι λάτρεις της μουσικής και οι διοργανωτές εκδηλώσεων αυξάνουν τις προσδοκίες. Με τη στρατηγική του τοποθεσία, τις σύγχρονες ανέσεις και τη δέσμευσή του για αριστεία, το γήπεδο ποδοσφαίρου Pattaya είναι έτοιμο να γίνει ένας κορυφαίος προορισμός για αξέχαστες μουσικές εμπειρίες, σύμφωνα με τον κ. Thavisin.

Η Pattaya News σημειώνει, ωστόσο, ότι το υπό ανάπτυξη στάδιο δεν λείπει από τους επικριτές του. Το στάδιο βρίσκεται κοντά σε πολλές κατοικημένες γειτονιές και προάστια των οποίων οι κάτοικοι πιθανότατα θα ανησυχούσαν για την πρόσθετη κίνηση και τον θόρυβο που θα προκαλούσαν τα αθλητικά και μουσικά γεγονότα στην περιοχή τους.

Διαβάστε περισσότερα για την κατασκευή του γηπέδου από την προηγούμενη κάλυψη εδώ.

Όλες οι φωτογραφίες Γραφείο Δημάρχου Πόλης Πατάγια.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/