Η αστυνομία της Ταϊλάνδης καταστρέφει τα παράνομα τυχερά παιχνίδια του Euro 2024, συνέλαβε πάνω από 1,800 άτομα

Εθνική -

Στις 21 Ιουνίου 2024, η Πολ. Ο υποστράτηγος Akradet Pimonsri, Βοηθός Επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την πανεθνική καταστολή του παράνομου τζόγου που σχετίζεται με το Euro 2024.

Η επιχείρηση, που διεξήχθη από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου, είχε στόχο να αντιμετωπίσει τις παράνομες δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε επιτόπιες τοποθεσίες.

Πολ. Ο υποστράτηγος Akradet ανέφερε ότι το Κέντρο Πρόληψης και Καταστολής Παράνομων Τυχερών Παιγνίων είχε ιδρυθεί ειδικά για τη διάρκεια του Euro 2024, από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου. Αυτή η πρωτοβουλία εστιάζει στην πρόληψη και την καταστολή των παράνομων στοιχημάτων στα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων σε διάφορες πλατφόρμες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αρχές της Ταϊλάνδης συνέλαβαν 1,578 άτομα για συμμετοχή σε παράνομες επιτόπιες δραστηριότητες τζόγου και 248 άτομα που συμμετείχαν σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια σε 62 ιστότοπους. Αυτές οι ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο φέρεται να δημιούργησαν πάνω από 1.4 δισεκατομμύρια μπατ σε κυκλοφορία.

Πολ. Ο υποστράτηγος Ακράντετ τόνισε ότι όλες οι μορφές τυχερών παιχνιδιών είναι παράνομες και ότι οι εμπλεκόμενοι θα αντιμετωπίσουν νομικές συνέπειες. Το κοινό ενθαρρύνεται να αναφέρει τυχόν παράνομες δραστηριότητες τζόγου ή άλλα εγκλήματα καλώντας στο 191 ή στο 1599, διαθέσιμο 24/7.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.