Πυρκαγιά σε σπίτι στην Πατάγια τραυματίζει δύο κατοίκους

Πατάγια -

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στην Πατάγια χθες νωρίς το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 4:16 π.μ. στις 10 Ιουνίου 2024, σε ένα σπίτι στην οδό Soi Phonprapanimit 16, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Το σπίτι χρησιμοποιήθηκε παλαιότερα ως μάντισσα αλλά από τότε είχε μετατραπεί σε κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών.

Οι πυροσβέστες Nongprue έφτασαν στο σπίτι και το βρήκαν τυλιγμένο στις φλόγες. Χρησιμοποίησαν σωλήνες νερού για να σβήσουν τη φωτιά, η οποία διήρκεσε περίπου 30 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη φωτιά τραυματίστηκαν δύο άτομα, μεταξύ των οποίων ο κ. Σαμρίτ, 57 ετών, ο οποίος υπέστη εγκαύματα και στα δύο χέρια και η κυρία Πορνπράφα, 58 ετών, η οποία υπέστη εγκαύματα στο δεξί της πόδι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο κ. Samrit, είπε στο The Pattaya News ότι κοιμόταν στο σπίτι με τη γυναίκα του όταν ξύπνησε επειδή ο θαυμαστής του είχε σταματήσει. Στη συνέχεια είδε το φως της φωτιάς να εισχωρεί κάτω από την πόρτα του υπνοδωματίου του και ξύπνησε αμέσως τη γυναίκα του. Ευτυχώς, ο κύριος Samrit και η σύζυγός του κατάφεραν να ξεφύγουν από το σπίτι με ασφάλεια, αν και τραυματίστηκαν ελαφρά στη διαδικασία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.