Ψαρόβαρκα ανατράπηκε στην παραλία Jomtien, δύο άνθρωποι διασώθηκαν, ένας τραυματίστηκε σοβαρά

ΦΩΤΟ: ข่าวพัทยา Pattayanews

Jomtien -

Δύο ψαράδες διασώθηκαν μετά την ανατροπή του μικρού τους αλιευτικού σκάφους ανοιχτά της παραλίας Jomtien σήμερα το πρωί, εν μέσω ισχυρών κυμάτων και ανέμων. Ένας από τους ψαράδες τραυματίστηκε σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:06 το πρωί σήμερα, 9 Ιουνίου. Το Ίδρυμα Διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan έλαβε κλήση για ανατροπή μιας βάρκας και δύο άτομα που έπεσαν στο νερό και τραυματίστηκαν.

Όταν έφτασαν στο σημείο, τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τον τραυματισμένο ψαρά, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Natthapong, 30 ετών, να υποφέρει από αναρρόφηση νερού. Αμέσως παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν επειγόντως στο νοσοκομείο της Πατάγια. Ο άλλος ψαράς, ο κ. Phongsak, 25 ετών, βρέθηκε να έχει μόνο ελαφρά τραύματα και ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τον κ. Phongsak, αυτός και ο κ. Natthapong είχαν βγάλει το μικρό τους ψαροκάικο στη θάλασσα στα ανοιχτά της παραλίας Jomtien για να ψάξουν θαλασσινά προς πώληση. Ο καιρός ήταν αρχικά ήρεμος, αλλά καθώς επέστρεφαν στην ακτή, ισχυρά κύματα και άνεμοι προκάλεσαν την ανατροπή του σκάφους τους.

Και οι δύο ψαράδες προσπάθησαν να παραμείνουν στην επιφάνεια και να κολυμπήσουν για να επιστρέψουν στην ακτή. Δυστυχώς, ο κ. Natthapong είχε καταπιεί πολύ νερό και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Η βάρκα των ψαράδων βυθίστηκε στον βυθό της θάλασσας.

ΦΩΤΟ: ข่าวพัทยา Pattayanews

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.