Το εργατικό κωφό παπουτσάκι στην Πατάγια Επαινείται από χρήστες του Διαδικτύου

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Πατάγια -

Ένας κωφός Ταϊλανδός μανδύας στην Πατάγια επαινείται ιδιαίτερα από τους χρήστες του Διαδικτύου για τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά του να ξεπεράσει τις προκλήσεις της ζωής.

Η ιστορία ενός άντρα που γυαλίζει παπούτσια ονόματι «Kai» έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο διαδίκτυο όταν ένας ντόπιος δημοσιογράφος τον συνάντησε να καθαρίζει τα παπούτσια ενός ξένου τουρίστα στην παραλία Pattaya την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Κάι κερδίζει τίμια ζωή παρέχοντας υπηρεσίες καθαρισμού παπουτσιών στους τουρίστες. Παρά το γεγονός ότι είναι κωφός και βουβός, έχει αναπτύξει έναν τρόπο να επικοινωνεί με τους πελάτες του χρησιμοποιώντας μια χάρτινη ταμπέλα που γράφει «Ενοικίαση καθαρών παπουτσιών».

Κάθε μέρα, ο Kai φτάνει στην παραλία με τα εργαλεία καθαρισμού παπουτσιών του, όπως μια βούρτσα, μια πετσέτα και το βερνίκι, έτοιμος να εξυπηρετήσει πελάτες που αναζητούν τις υπηρεσίες του.

Χρεώνει μόνο 60 μπατ ανά ζευγάρι, όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος που αλληλεπιδρούσε μαζί του χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα. Η Kai καθαρίζει και γυαλίζει σχολαστικά τα παπούτσια, μετατρέποντάς τα από αμμώδη και φθαρμένα σε καθαρά και λαμπερά. Η αφοσίωσή του στην τέχνη του και η προσοχή που δίνει σε κάθε ζευγάρι συχνά αφήνουν τους πελάτες του ιδιαίτερα ικανοποιημένους.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω της αναπηρίας του στην ακοή, ο Kai έχει δημιουργήσει μια πιστή πελατεία μεταξύ των τουριστών, ιδιαίτερα των ξένων που συχνά εντυπωσιάζονται από την εργασιακή του ηθική και την ποιότητα των υπηρεσιών του. Η ιστορία του λειτουργεί ως έμπνευση, αποδεικνύοντας ότι με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά, μπορεί κανείς να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Μπορείτε να τον βρείτε στο Beach Road κάθε μέρα.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.