Ενημέρωση: Παραδόθηκε αστυνομικός Khon Kaen μετά τον θανατηφόρο πυροβολισμό Βιρμανού στο νοσοκομείο

Κον Καέν -

Στις 12:30 μ.μ., 8 Ιουνίου 2024, οι αστυνομικοί της επαρχίας Muang Khon Kaen παρείχαν ενημέρωση σχετικά με τον θανατηφόρο πυροβολισμό ενός 29χρονου Βιρμανού που εισήχθη στο νοσοκομείο Khon Kaen.

Το περιστατικό συνέβη στις 10:30 της 6ης Ιουνίου 2024, όταν ο ύποπτος, δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως Πολ. Sgt. Ο Virapong, φέρεται να πυροβόλησε τον Kyaw στο νοσοκομείο. Μετά τον πυροβολισμό, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή με ένα νταλίκα χωρίς πινακίδες.


Πολ. Sgt. Ο Virapong, ο διοικητής της ομάδας στο αστυνομικό τμήμα Phra Yuen, παραδόθηκε αργότερα στους αστυνομικούς της Muang Khon Kaen. Έρευνα στην κατοικία του οδήγησε στον εντοπισμό των ρούχων και του πυροβόλου όπλου των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα.

Κατά την αρχική έρευνα, ο Πολ. Sgt. Ο Virapong εμφανίστηκε μπερδεμένος, στρεσαρισμένος και κινδύνευε να αυτοτραυματιστεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο πυροβολισμός προκλήθηκε από το σύντομο θυμικό του, αφού το θύμα φέρεται να παρενόχλησε φραστικά τον πατέρα του, ο οποίος επίσης νοσηλευόταν σε ένα κρεβάτι κοντά στο Kyaw.

Σημειώθηκε ότι ο Πολ. Sgt. Ο Virapong δεν είχε ξανασυναντήσει το θύμα.
Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο Πολ. Sgt. Ο Virapong είχε ιατρικό ιστορικό κατάθλιψης αλλά είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή του. Οι αρχές διερευνούν αν ήταν υπό την επήρεια παράνομων ουσιών την ώρα του συμβάντος.

Μετά τον πυροβολισμό, ο Πολ. Sgt. Ο Virapong τέθηκε σε αναστολή από τα καθήκοντά του. Η αστυνομία του Muang Khon Kaen του απήγγειλε κατηγορίες για φόνο εκ προθέσεως και ενδέχεται να απαγγελθούν πρόσθετες κατηγορίες καθώς η έρευνα προχωρά.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.