Το ετήσιο πάρτι Soi 6 είναι αυτή την εβδομάδα στην Πατάγια!!!

Πατάγια, Ταϊλάνδη– Το Soi 6 ετοιμάζεται να γιορτάσει ξανά το ετήσιο street event του Σαββατοκύριακου, που έρχεται αυτή την εβδομάδα στην Πατάγια!

Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου και στις 13 Ιουνίου καθ' όλη τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του Soi, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από μπαρ σε μπαρ, αλλά γενικά είναι γύρω στις 4:00 μ.μ. έως τις 2:00 π.μ.

Το Soi 6 είναι ένας από τους πιο ιστορικούς και διάσημους δρόμους της Πατάγια, που περιλαμβάνει δεκάδες μπαρ, χώρους διασκέδασης, εστιατόρια, ξενοδοχεία και μια ποικιλία από μικρότερα καταστήματα. Βρίσκεται στη Βόρεια Pattaya κοντά στην αγορά Runway, είναι εύκολο να το βρείτε και αποτελεί σημαντικό ορόσημο για πολλούς τουρίστες που επιθυμούν να απολαύσουν ένα ιστορικό και πολιτιστικό ορόσημο της περιοχής Pattaya.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα μπαρ που συμμετέχουν θα έχουν μπαλόνια που θα σηματοδοτούν το γεγονός ότι συμμετέχουν στο μαζικό πάρτι. Πολλά μπαρ θα έχουν ειδικά θέματα, ρούχα για το προσωπικό, συμπληρωματικό φαγητό και δωρεάν λήψεις για πελάτες που πληρώνουν.

Ορισμένα μπαρ θα φιλοξενούν ακόμη και παιχνίδια πάρτι και προσφέρουν ειδικά βραβεία ή κληρώσεις. Το ετήσιο πάρτι συγκεντρώνει παραδοσιακά ομοϊδεάτες θαυμαστές του πάρτι για ποτό, κουβέντα και δημιουργία νέων φιλιών.

Είτε είστε ντόπιος κάτοικος είτε επισκέπτης της Πατάγια, το πάρτι Soi 6 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ζήσετε τη ζωντανή νυχτερινή ζωή και να συνδεθείτε με άλλους γλεντζέδες. Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας για τις 12 και 13 Ιουνίου και πάρτε μέρος στις γιορτές στο Soi 6!

Τα λέμε στο Soi 6 Party μαζί με χιλιάδες άλλους, συμπεριλαμβανομένων πολλών singles που θέλουν να συναναστραφούν.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/