Υποτιθέμενος μεγάλος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στο Chonburi με απορρίμματα ναρκωτικών σε πολυτελές διαμέρισμα

Τσονμπούρι -

Ομάδα μυστικών αστυνομικών από το αστυνομικό τμήμα του Banglamung συνέλαβε έναν 28χρονο Ταϊλανδό στην επαρχία Τσονμπούρι για κατηγορίες ναρκωτικών.

Η σύλληψη έγινε σε πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Σρι Ράτσα του Τσονμπούρι το βράδυ της 8ης Ιουνίου. Ο ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε δημόσια από την αστυνομία ως ο κ. Απινόπ Σριχιράν, γνωστός και ως «Ωμ», συνελήφθη καθώς έμπαινε στη μονάδα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Απινόπ συνελήφθη μετά από οδήγηση σε ένα σεντάν, φέροντας να παρέδιδε ναρκωτικά στο δίκτυο μικροεμπόρων του, οι οποίοι στη συνέχεια διένειμαν τα ναρκωτικά σε εφήβους της περιοχής.

Μετά από έρευνα στο σώμα του, η αστυνομία βρήκε μια μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης και χαπιών έκστασης κρυμμένη στο μαύρο σακίδιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι είχε περισσότερα ναρκωτικά και η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο δωμάτιο της συγκυριαρχίας του όπου ανακάλυψε 1,200 χάπια έκσταση και 750 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης συσκευασμένα σε μικρές σακούλες με φερμουάρ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης ψηφιακές ζυγαριές, σύνεργα ναρκωτικών και ένα σημειωματάριο που περιείχε λίστα πελατών μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών.

Σύμφωνα με τον Pol Thongthawat Phonlakorn, επικεφαλής της ομάδας σύλληψης, αυτή η επιχείρηση ήταν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας πάταξης της διακίνησης ναρκωτικών και των παράνομων δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις πολιτικές της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και της εθνικής αστυνομίας.

Αφού συγκέντρωσε περισσότερες πληροφορίες, η αστυνομία αναγνώρισε τον κ. Απινόπ ως μεγάλο έμπορο ναρκωτικών στη Σρι Ράτσα. Στη συνέχεια, ένας μυστικός αξιωματικός επικοινώνησε μαζί του μέσω Facebook για να κανονίσει την αγορά μεθαμφεταμίνης για 3,000 μπατ.

Ο κ. Απινόπ επέμεινε να επικοινωνεί μόνο μέσω Facebook και αρνήθηκε να συναντηθεί προσωπικά με τον αγοραστή. Αντίθετα, είπε στον αγοραστή να περιμένει σε μια συμφωνημένη τοποθεσία όπου θα έριχνε τα ναρκωτικά από το λευκό του σεντάν.

Μετά από ώρες παρακολούθησης, ο κ. Απινόπ εντοπίστηκε τελικά να φτάνει στο σημείο και πέταξε ένα πακέτο που περιείχε τη μεθαμφεταμίνη. Στη συνέχεια, η αστυνομία τον ακολούθησε κρυφά στη συγκυριαρχία του και τον συνέλαβε με τα ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο κ. Απινόπ φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν μεγάλος έμπορος ναρκωτικών με δίκτυο που εκτείνεται σε όλη την επαρχία Τσονμπούρι. Αποκάλυψε ότι είχε πολλούς μικροπωλητές που τον βοήθησαν να πουλήσει τα ναρκωτικά σε εφήβους.

Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθη και στάλθηκε στον ανακριτή για τα περαιτέρω. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία επεκτείνει την έρευνά της για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άλλων μελών του δικτύου ναρκωτικών του κ. Απινόπ.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.