Η Pattaya διοργανώνει το "Pattaya Community Pride 2024" για την υποστήριξη των δικαιωμάτων και της ισότητας LGBTQ+

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Η Πόλη της Πατάγια γιόρτασε πρόσφατα τον Μήνα Υπερηφάνειας LGBTQ+ με ένα επιβλητικό φεστιβάλ που ονομάζεται «Pattaya Community Pride 2024», που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2024.

Η εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από την πόλη της Πατάγια και το Ίδρυμα SWING, συγκέντρωσε τη συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων, υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκπροσώπων του τουρισμού, μελών της κοινότητας LGBTQ+ και χιλιάδων τουριστών σε όλη την πόλη της Πατάγια.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με μια πολύχρωμη παρέλαση υπό την ηγεσία του Ιδρύματος SWING. Οι συμμετέχοντες παρέλασαν κατά μήκος της οδού Thepprasit προς την παραλία Jomtien και κορυφώθηκαν με την τελετή έναρξης στην κεντρική σκηνή.

Η εκδήλωση προσέφερε ψυχαγωγία σε δύο στάδια. Η κεντρική σκηνή περιλάμβανε διαγωνισμό μοντέλων, παραστάσεις DJ και δωρεάν μίνι συναυλία. Η σκηνή του Jomtien Complex παρείχε ζωντανή ψυχαγωγία με παραστάσεις όπως το σόου με φορτηγά παρέλασης του Siriporn Ampaipong.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πατάγια, κ. Poramese Ngampiches, η εκδήλωση Pattaya Community Pride 2024 βοήθησε εξαιρετικά στην προώθηση του τουρισμού και στην υποστήριξη των δικαιωμάτων των LGBTQ+ ατόμων στην πόλη. Βοηθά επίσης στην προώθηση της Ταϊλάνδης ως οικοδεσπότη του φεστιβάλ World Pride το 2028, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της χώρας ως τουριστικού κόμβου LGBTQ+.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.