Η αστυνομία έκλεισε το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pathum Thani, βρήκε 65 ανήλικους θαμώνες στο Raid

Pathum Thani -

Στις 8 Ιουνίου 2024, το Ταϊλανδικό Τμήμα Καταπολέμησης της Εμπορίας Προσώπων (ATPD), σε συνεργασία με αρμόδιες υπηρεσίες, πραγματοποίησε επιδρομή σε χώρο διασκέδασης κοντά σε διάσημο πανεπιστήμιο στο Mueang, στο Pathum Thani.

Η έφοδος ακολούθησε αναφορές από κατοίκους της περιοχής που ισχυρίστηκαν ότι το κατάστημα εξυπηρετούσε άτομα κάτω των 20 ετών χωρίς να επαληθεύουν τα δελτία ταυτότητάς τους. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, οι αστυνομικοί βρήκαν πολλούς θαμώνες να απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή του χώρου.

Η αστυνομία διέταξε τον χώρο να σταματήσει προσωρινά τις εργασίες και διενήργησε ελέγχους ταυτότητας σε όλους τους θαμώνες. Ανακαλύφθηκε ότι 65 άτομα ήταν κάτω των 20 ετών.

Το ίδρυμα, δημοφιλές μεταξύ των φοιτητών στην περιοχή Rangsit, φέρεται να επέτρεπε σε ανήλικα άτομα να εισέλθουν ελεύθερα. Ο ιδιοκτήτης, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Patiphan, 28 ετών, φέρεται να παραδέχτηκε ότι λειτουργούσε χωρίς νόμιμη άδεια και παρείχε υπηρεσίες σε άτομα κάτω των 20 ετών.


Σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, κατά την επιδρομή δεν βρέθηκαν παράνομες ουσίες ή παράνομα αντικείμενα.
Αρχικά, οι αστυνομικοί κατηγόρησαν τον κ. Patiphan για λειτουργία χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, παράνομη πώληση αλκοολούχων ποτών σε άτομα κάτω των 20 ετών και άλλα συναφή αδικήματα.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.