Ύποπτος μοτοσικλετιστής πιάστηκε με παράνομο πυροβόλο όπλο στο Banglamung

Bang Lamung-

Στις 3:06 π.μ., στις 8 Ιουνίου 2024, η περιπολική αστυνομία της πόλης Pattaya συνέλαβε έναν ύποπτο που κουβαλούσε ένα παράνομο αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο και μια σφαίρα σε ένα εστιατόριο στο Soi Kho Phai, Bang Lamung, Chonburi.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικοί πραγματοποιούσαν τις συνήθεις περιπολίες τους για να επιθεωρήσουν χώρους διασκέδασης και να αποτρέψουν παράνομες επιχειρήσεις και εγκληματικές ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της περιπολίας, ένας έφηβος, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε δημόσια ως μόνο ο κ. Chatchai, προκάλεσε υποψίες ενώ οδηγούσε ένα μηχανάκι πίσω από τους αστυνομικούς.

Όταν σταμάτησε τον Chatchai για έλεγχο, η αστυνομία ανακάλυψε ένα αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο και μια σφαίρα μέσα στην τσάντα ώμου του. Ο Chatchai ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει το πυροβόλο όπλο από ένα άτομο που ονομαζόταν μόνο ο κύριος Bird, ο οποίος του είχε ζητήσει να το επισκευάσει.

Ο Chatchai εξήγησε ότι μόλις αντιλήφθηκε την περιπολική, προσπάθησε να τους ακολουθήσει σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη. Ωστόσο, η επαγρύπνηση των αστυνομικών τους οδήγησε στη σύλληψη του ύποπτου και στην κατάσχεση του πυροβόλου όπλου. Δεν ήταν σαφές γιατί ο Chatchai πίστευε ότι ακολουθώντας την επιβολή του νόμου θα τον βοηθούσε να τους αποφύγει.

Ο ύποπτος, μαζί με το αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 33, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.