Υποτιθέμενος μεθυσμένος οδηγός βύθισε το sedan στο κανάλι μετά από σύγκρουση υψηλής ταχύτητας στο Banglamung

Bang Lamung-

Στις 1:06 π.μ. στις 8 Ιουνίου 2024, διασώστες από το Ίδρυμα Sawang Boriboon Pattaya απάντησαν σε μια αναφορά ατυχήματος που αφορούσε ένα σεντάν και ένα φορτηγό κοντά στη δεξαμενή Mapprachan, Bang Lamung, Chonburi. Το σεντάν συγκρούστηκε με το φορτηγό και στη συνέχεια γλίστρησε σε κανάλι στην άκρη του δρόμου.

Όταν έφτασαν στο σημείο, οι διασώστες εντόπισαν ένα κατεστραμμένο μπρούτζινο φορτηγό. Ο οδηγός, ο οποίος δηλώθηκε δημόσια μόνο ως ο κ. Somchai, 42 ετών, δεν έπαθε τίποτα. Σε κοντινή απόσταση, ένα λευκό σεντάν ήταν μερικώς βυθισμένο στο κανάλι, με ορατή μόνο την οροφή του. Σύμφωνα με τους διασώστες, ο οδηγός σεντάν, ο οποίος δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Κριτσαναράκ, 29 ετών, φαινόταν βαριά μεθυσμένος και τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι ομάδες διάσωσης παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στα θύματα και ανέκριναν τον κ. Σομτσάι για το ατύχημα. Ανέφερε ότι οδηγούσε κανονικά όταν το σεντάν που έτρεχε με ταχύτητα προσέκρουσε στο φορτηγό του πριν παρεκκλίνει στο κανάλι.

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν αρχικά σώσει τον Κριτσαναράκ από το σεντάν. Σημείωσαν ότι ήταν μεθυσμένος και μιλούσε ασυνάρτητα πριν αναφέρουν το ατύχημα στις ομάδες διάσωσης.

Οι αστυνομικοί της Nong Prue ερεύνησαν τη σκηνή και συνέλεξαν τοπικά πλάνα CCTV. Σχεδίαζαν να κάνουν αλκοολούχα τεστ στον Κριτσαναράκ για να προσδιορίσουν την περιεκτικότητά του σε αλκοόλ στο αίμα πριν προχωρήσουν σε περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.