Θανατηφόρο περιστατικό στην Πατάγια: Άνδρας ξυλοκοπήθηκε στον δρόμο Νο. 331

Πατάγια, Ταϊλάνδη - Τ.μανία σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στον δρόμο 331 στην υποπεριφέρεια Huayyai της Πατάγια. Ένας άνδρας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Natthaphon (27), βρέθηκε ξαπλωμένος στο δρόμο, με το σώμα του αιμόφυρτο μετά από πτώση αυτοκινήτου.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έλαβαν κλήση κινδύνου στις 4:36 π.μ. και έσπευσαν στο σημείο. Ανακάλυψαν το άψυχο σώμα του κ. Natthaphon, μαζί με μια ταυτότητα που έδειχνε ότι εργαζόταν σε ένα τοπικό εργοστάσιο.

Ο οδηγός του εμπλεκόμενου SUV, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κα Juthama (36), παρέμεινε στο σημείο εμφανώς ταραγμένος. Σύμφωνα με τον λογαριασμό της, ήταν καθ' οδόν για την Μπανγκόκ όταν συνάντησε ένα εμπόδιο στον σκοτεινό δρόμο. Αρχικά παρερμηνεύοντας το με κουτί, προσπάθησε να το αποφύγει αλλά αντ' αυτού έπεσε πάνω από το θύμα τραγικά. Σταμάτησε αμέσως το όχημά της και επικοινώνησε με την αστυνομία.

Οι αρχές εξετάζουν τώρα πλάνα από κοντινό CCTV για να προσδιορίσουν πώς ο κ. Natthaphon κατέληξε στο δρόμο. Η έρευνα στοχεύει να διαπιστωθεί εάν ήταν ήδη νεκρός ή μεθυσμένος πριν από τη θανατηφόρα σύγκρουση.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.