Γυναίκα συνελήφθη στο Banglamung επειδή πούλησε ψεύτικα συμπληρώματα διατροφής στο Facebook

Bang Lamung-

Στις 4:36 μ.μ., στις 7 Ιουνίου 2024, το Ταϊλανδικό Τμήμα Καταστολής του Τεχνολογικού Εγκλήματος (TCSD), σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, πραγματοποίησε επιδρομή σε συγκυριαρχία στο Bang Lamung, στο Chonburi. Κατάσχεσαν πάνω από 1,497 πλαστές μονάδες συμπληρωμάτων διατροφής και άλλα συναφή προϊόντα.

Το βίντεο της σύλληψης βρίσκεται εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Η έφοδος ξεκίνησε μετά από πληροφορία από ενδιαφερόμενο πολίτη για υπερβολικές διαφημίσεις συμπληρωμάτων διατροφής από γνωστή μάρκα μεταξύ εφήβων. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξασφάλισαν ένταλμα έρευνας από το δικαστήριο της πόλης της Pattaya και προχώρησαν στην εν λόγω συγκυριαρχία στο Banglamung.
Εκεί, συνέλαβαν έναν ύποπτο, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η 26χρονη κα Natthakit, και βρήκαν τα πλαστά προϊόντα. Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι η Natthakit φέρεται να προμηθεύτηκε συστατικά συμπληρωμάτων διατροφής από την Μπανγκόκ, γέμιζε κάψουλες με άγνωστες ουσίες με το χέρι και τις συσκεύαζε σε κονσέρβες.


Στη συνέχεια, αυτά τα κουτιά έφεραν ετικέτα με πλαστά λογότυπα μιας διάσημης μάρκας και πωλήθηκαν στο Facebook για 190 μπατ το καθένα. Υπολογίζεται ότι παρήγαγε μεταξύ 30,000 και 50,000 μπατ το μήνα από αυτές τις πωλήσεις.
Μετά την έφοδο, η κα Natthakit οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Nong Prue για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.