Γυναίκα πέφτει στο θάνατο από την Pattaya Condo

Πατάγια-

Μια άγνωστη γυναίκα έπεσε μέχρι θανάτου από συγκυριαρχία στην Πατάγια, το πέμπτο παρόμοιο περιστατικό μόλις από τις αρχές Ιουνίου στην περιοχή.  

Ο Ταγματάρχης της αστυνομίας της πόλης Pattaya Thanya Udthong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 3:36 π.μ. το Σάββατο (8 Ιουνίουth) σε μια συγκυριαρχία κοντά στην παραλία Pattaya. Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Pattaya News έφτασαν στην πολυκατοικία των 27 ορόφων. Το όνομα του κτιρίου αποκρύπτεται από τις αρχές λόγω έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο έδαφος, ο Ταγματάρχης Thanya βρήκε το σώμα της άγνωστης γυναίκας ηλικίας περίπου 30-40 ετών, αιμόφυρτο. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, κάλυψε τον νεκρό με ένα σεντόνι και επιθεώρησε ένα δωμάτιο στο 25th όροφο, αλλά οι αρχές επιβολής του νόμου δεν αποκάλυψαν άλλες λεπτομέρειες στον Τύπο.

Δεν ήταν παρόντες μάρτυρες όταν η γυναίκα έπεσε από το διαμέρισμα. Ένας φύλακας του διαμερίσματος, που ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να μην κατονομαστεί, είπε ότι περιπολούσε όταν βρήκε το πτώμα. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει στα μέσα ενημέρωσης τα αποτελέσματα του πλάνα CCTV που χρησιμοποιήθηκε για να μάθει περισσότερα για το περιστατικό. Σημείωσε η Pattaya News ότι αυτό ήταν το πέμπτο θανατηφόρο περιστατικό πτώσης από διαμέρισμα, ενοικιαζόμενο δωμάτιο ή ξενοδοχείο στην περιοχή σε μόλις μία εβδομάδα.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. ο  Πατάγια Οι ειδήσεις προτείνουν τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

 

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.