Οι αρχές της Ταϊλάνδης καταπολεμούν τους παράνομους πωλητές αερίου που γέλασαν στο Khao San Road Raid

Μπανγκόκ -

Στις 6 Ιουνίου 2024, στις 9:00 μ.μ., οι αρχές της Ταϊλάνδης πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση στην οδό Khao San στην Μπανγκόκ, με στόχο παράνομους πωλητές μπαλονιών αερίου που γέλασαν και μετανάστες εργάτες χωρίς έγγραφα.

Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ένα μπαρ στο τέλος της οδού Khao San διαφήμιζε και μοίραζε στους τουρίστες αερόστατα για γέλια. Κατά τη διάρκεια της επιδρομής, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μπαλόνια και δοχεία με αέριο γέλιου και συνέλαβαν 19 μετανάστες εργάτες για να επαληθεύσουν το νομικό τους καθεστώς.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης αποκάλυψαν ότι είχαν λάβει προηγουμένως νομικά μέτρα εναντίον αυτών των παράνομων πωλητών αερίων που γέλασαν τον Φεβρουάριο. Παρά το γεγονός αυτό, οι πωλητές συνέχισαν να πουλούν γελώντας μπαλόνια αερίου σε νέους και τουρίστες.

Οι άγνωστοι ιδιοκτήτες μπαρ φέρεται να χρησιμοποίησαν μετανάστες εργάτες για να πουλήσουν τα μπαλόνια, προσπαθώντας να αποφύγουν τον εντοπισμό της αστυνομίας. Οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη, ρίχνοντας την ευθύνη στους εργάτες. 

Παρά ταύτα, η αστυνομία σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον των ιδιοκτητών του μπαρ, καθώς είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις των υπαλλήλων τους.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.