Η Pattaya Beach Market θα φιλοξενήσει το Chang Beach Street Food Festival που ξεκινά στις 14 Ιουνίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pattaya Beach Market By สรรค์ สรรค์ พัทยา

Πατάγια -

Το Pattaya Beach Market ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια δεκαήμερη υπερβολή με μουσική, φαγητό και διασκέδαση – το Chang Beach Street Food Festival – από τις 14 έως τις 23 Ιουνίου.

Το φεστιβάλ υπόσχεται ένα μοναδικό μείγμα από νόστιμο φαγητό του δρόμου, ηλεκτρισμένες ζωντανές μουσικές παραστάσεις από διάσημους καλλιτέχνες της Ταϊλάνδης και συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Το lineup για τις μουσικές παραστάσεις περιλαμβάνει:

  • 14 Ιουνίου 2024: Big Ass
  • 16 Ιουνίου 2024: Ann Oradee
  • 18 Ιουνίου 2024: Pu Jar x Ken Noi
  • 21 Ιουνίου 2024: Καραμπάο
  • 23 Ιουνίου 2024: Mon Kan Kaen Khoon

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια σειρά από λαχταριστά street food που διατίθενται στην αγορά.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 4:00 και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα από 14 έως 23 Ιουνίου. Η τιμή για ένα μονοήμερο εισιτήριο είναι μόνο 99 μπατ ανά άτομο. Η αγορά προσφέρει επίσης μια τετραήμερη σύνθετη προώθηση της παραλίας Chang, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τέσσερα εισιτήρια και να λάβουν ένα δωρεάν μόνο με 399 μπατ (αρχική τιμή: 495 μπατ).

Αγοράστε τα εισιτήρια online τώρα στο เที่ยว ไหน ดี fanpage στο Facebook και δείτε την αγορά στο Pattaya Beach Market By สรรค์ สรรค์ พัทยา.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pattaya Beach Market By สรรค์ สรรค์ พัทยา
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pattaya Beach Market By สรรค์ สรรค์ พัทยา
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pattaya Beach Market By สรรค์ สรรค์ พัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.