Η αστυνομία της Πατάγια πραγματοποιεί συνάντηση με φρουρούς του μπαρ μετά από ιογενή φιλονικία που αφορούσε ξένους τουρίστες

Πατάγια -

Η αστυνομία της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi, της περιφέρειας Banglamung και της πόλης Pattaya πραγματοποίησε συνάντηση αυτή την εβδομάδα με φρουρούς ασφαλείας από χώρους διασκέδασης στην Πατάγια για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των τουριστών μετά από ένα πρόσφατο περιστατικό στο οποίο δύο ξένοι τουρίστες δέχθηκαν βάναυση επίθεση από φρουρούς ασφαλείας.

Ένα βίντεο της συνάντησης και τα αγγλικά σχόλια μπορείτε να βρείτε στο YouTube μας εδώ.

Τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πατάγια στις 6 Ιουνίου, ηγήθηκε ο Πολ. Ταγματάρχης Thawatchakiat Jinda Kuansanong, Διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi. Μαζί του ήταν ο αρχηγός της περιοχής Banglamung Weekit Manarojkit, ο δήμαρχος Pattaya Poramase Ngampiches, ο αστυνομικός διευθυντής της Pattaya Pol. Συνταγματάρχης Navin Teerawit και άλλοι αξιωματούχοι.

Εκπρόσωποι από την Pattaya Entertainment and Tourism Industry Association, την Pattaya Nightlife Business Association και τους Pattaya Tourist Police Volunteers ήταν επίσης παρόντες, μαζί με 300 ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και φρουρούς ασφαλείας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στο προηγούμενο ιογενής σωματική διαμάχη μεταξύ των φρουρών του μπαρ και δύο αλλοδαπών πελατών στο Soi 6, όπου ένας αλλοδαπός κλωτσήθηκε βάναυσα στο κεφάλι αφού έπεσε κάτω. Ωστόσο, ο τουρίστας, ο οποίος κινείται νομικά εναντίον του δράστη του, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σημείωσε το The Pattaya News.

Σύμφωνα με τον Πολ. Υποστράτηγος Thawatchakiat, οι φρουροί ασφαλείας πρέπει να τηρούν αυστηρά την πολιτική «5 Δωρεάν» για χώρους ψυχαγωγίας, η οποία περιλαμβάνει:

  • Ελεύθερο από παιδιά: Οι υπάλληλοι των χώρων διασκέδασης πρέπει να είναι 18 ετών και άνω και οι πελάτες πρέπει να είναι 20 ετών και άνω.
  • Χωρίς ναρκωτικά: Οι χώροι δεν πρέπει να επιτρέπουν παράνομα ναρκωτικά στις εγκαταστάσεις.
  • Ελεύθερος από όπλα: Οι χώροι δεν πρέπει να επιτρέπουν όπλα στις εγκαταστάσεις.
  • Ελεύθερος από εμπορία ανθρώπων: Οι χώροι δεν πρέπει να εμπλέκονται σε δραστηριότητες εμπορίας ανθρώπων.
  • Απαλλαγμένο από κακό: Ο χώρος πρέπει να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες. Αυτό περιλαμβάνει την ύπαρξη επαρκών μέτρων ασφαλείας, όπως κάμερες CCTV και εξόδους πυρκαγιάς.

Πολ. Ο υποστράτηγος Thawatchakiat ξεκαθάρισε επίσης τους ρόλους και τις ευθύνες των φρουρών ασφαλείας σε χώρους διασκέδασης. Τόνισε ότι οι φρουροί ασφαλείας «δεν είναι αξιωματικοί επιβολής του νόμου και δεν πρέπει ποτέ να ασκούν βία κατά των πελατών». Αντίθετα, θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιλύσουν τυχόν περιστατικά με ειρηνικό τρόπο ή να καλέσουν αμέσως την αστυνομία εάν η κατάσταση κλιμακωθεί πέρα ​​από τον έλεγχό τους.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.