Η αστυνομία της Pattaya σκουπίζει χώρους ψυχαγωγίας, δεν βρέθηκαν παράνομες ουσίες στην παμπ "Differ"

Πατάγια-

Στις 2:36 π.μ., στις 8 Ιουνίου 2024, η αστυνομία της πόλης Pattaya, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, πραγματοποίησε επιτόπια επιθεώρηση χώρων διασκέδασης στην πόλη Pattaya. Η επιχείρηση αυτή είχε ως στόχο να ενισχύσει την ασφάλεια των τουριστών και των ντόπιων με την πρόληψη και την αποτροπή εγκληματικών δραστηριοτήτων.

Πλάνα από ορισμένες από τις επιδρομές μπορείτε να δείτε στο YouTube μας εδώ.

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, οι αστυνομικοί εστίασαν στην παμπ «Differ», όπου βρήκαν πολλούς θαμώνες να απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή. Η αστυνομία διέταξε το κατάστημα να σταματήσει προσωρινά όλες τις δραστηριότητες για τη διενέργεια τεστ ναρκωτικών και την εξακρίβωση της ταυτότητας των επισκεπτών.


Επιπλέον, αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα οχήματα των επισκεπτών για παράνομες ουσίες και παράνομα πυροβόλα όπλα. Η συνολική επιθεώρηση είχε ως στόχο να διασφαλίσει ότι δεν υπήρχαν παράνομες δραστηριότητες, ουσίες ή αντικείμενα.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστούν παράνομες δραστηριότητες, παράνομες ουσίες ή παράνομα αντικείμενα στην παμπ «Differ» ή σε άλλους χώρους διασκέδασης που επιθεωρήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης.

Αυτή είναι η τρίτη επιδρομή μόνο αυτή την εβδομάδα στην τοπική περιοχή σε μπαρ και ντίσκο με επίκεντρο την Ταϊλάνδη, όπως καλύπτεται εδώ.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.