Βιρμανός εργάτης πυροβολήθηκε θανάσιμα στο νοσοκομείο Khon Kaen, ο ύποπτος εξακολουθεί να είναι ελεύθερος

Κον Καέν-

Στις 10:30 της 6ης Ιουνίου 2024, οι αστυνομικοί της επαρχίας Muang Khon Kaen έλαβαν αναφορά για έναν θανατηφόρο πυροβολισμό στον οποίο ενεπλάκη ένας 29χρονος Βιρμανός εργάτης που πυροβολήθηκε ενώ εισήχθη στο νοσοκομείο Khon Kaen εν αναμονή χειρουργείου.

Η ανακριτική αστυνομία του Khon Kaen έφτασε στο νοσοκομείο στο Mueang Khon Kaen, όπου το σκηνικό ήταν χαοτικό, με πολλούς ασθενείς και το προσωπικό να πανικοβάλλονται. Ο ύποπτος, που περιγράφεται ως μεταξύ 30 και 35 ετών, διέφυγε από το νοσοκομείο με ένα μαύρο φορτηγό χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας.

Το θύμα, που δημοσίως αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Kyaw, περίμενε μια εγχείρηση όγκου που είχε προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου. Η Ταϊλανδή φίλη του, η ταυτότητα της οποίας αποκαλύφθηκε, είπε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε το κίνητρο του υπόπτου. Ανέφερε ότι ο Kyaw είχε δανειστεί 12,000 μπατ από έναν γνωστό που δούλευε στο ίδιο εργοστάσιο.

Μια άγνωστη νοσοκόμα ανέφερε ότι ο ύποπτος είχε ζητήσει άδεια να επισκεφτεί το θύμα πριν από τον πυροβολισμό. Το θύμα πυροβολήθηκε μία φορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού με σφαίρα διαμετρήματος 9 mm ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η αστυνομία ερευνά ενεργά αυτό το σοκαριστικό περιστατικό, εξετάζοντας το τοπικό βίντεο CCTV για να εντοπίσει τον ύποπτο. Έχουν εκδώσει αμοιβή 50,000 μπατ για πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη του υπόπτου.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.