Γυναίκα από την Πατάγια τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση με φορτηγό 18 τροχών

Πατάγια -

Μια 23χρονη Ταϊλανδή τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μοτοσικλέτα της συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός φορτηγού 18 τροχών στην οδό Sukhumvit στην Πατάγια σήμερα το πρωί, 6 Ιουνίου.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5:36 π.μ. στην οδό Sukhumvit στη λωρίδα που προορίζεται για τη Βόρεια Πατάγια. Οι διασώστες Sawang Boriboon και η αστυνομία της Pattaya απάντησαν στο σημείο μόλις έλαβαν τις αναφορές.

Εκεί, οι αρχές βρήκαν ένα φορτηγό 18 τροχών, που οδηγούσε ο 46χρονος κ. Thongchai Phuthawee. Το φορτηγό μετέφερε ένα φορτίο με είδη υγιεινής. Οι αρχές εντόπισαν επίσης μια μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε η 22χρονη κυρία Sukhanya Kwanchalerm. Η μοτοσυκλέτα υπέστη σοβαρές ζημιές και η κυρία Σουχάνια τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο από διασώστες.

Σύμφωνα με τον ατραυματισμένο οδηγό φορτηγού κ. Thongchai, οδηγούσε αργά στην αριστερή λωρίδα, ετοιμαζόταν να κάνει παράδοση, όταν άκουσε θόρυβο από πίσω και είδε τη μοτοσικλέτα να συγκρούστηκε με το όχημά του. Αμέσως σταμάτησε το φορτηγό του και κάλεσε την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης για βοήθεια και χαρακτηρίστηκε από τις αρχές ως πλήρως συνεργάσιμος.

Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά το ατύχημα από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.