Επιδρομή της αστυνομίας στην Πατάγια σε χώρους ψυχαγωγίας, σύλληψη δύο φερόμενων χρηστών ναρκωτικών

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια επιθεώρησε τυχαία χώρους διασκέδασης στην πόλη στις 3 το πρωί της 6ης Ιουνίου σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τα εγκλήματα και να προστατεύσει τους τουρίστες.

Επικεφαλής της επιθεώρησης ήταν ο Αρχηγός της Περιφέρειας Banglamung κ. Weekit Manarojkit και ο αστυνομικός επόπτης της Pattaya Pol. Συνταγματάρχης Navin Teerawit. Αρκετοί χώροι επιθεωρήθηκαν, αλλά οι αξιωματικοί βρήκαν έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό θαμώνων μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο με το όνομα SinLabin Isaan.

Οι αστυνομικοί διέταξαν τους χειριστές του χώρου να σταματήσουν τη μουσική και να ανάψουν τα φώτα πριν προχωρήσουν στον έλεγχο της ταυτότητας όλων των πελατών. Στη συνέχεια, οι θαμώνες υποβλήθηκαν σε τεστ ναρκωτικών, κατά τις οποίες δύο άτομα φέρεται να βρέθηκαν θετικά σε παράνομες ουσίες στα ούρα τους.

Αυτά τα άγνωστα άτομα τέθηκαν υπό κράτηση και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Banglamung για άλλη εξέταση. Εάν τα αποτελέσματα των δοκιμών επιβεβαιώσουν ότι είχαν πραγματικά παράνομες ουσίες στα συστήματά τους, τα άτομα και οι χειριστές του χώρου θα αντιμετωπίσουν νομικές κατηγορίες, δήλωσε η αστυνομία.

Μόλις πρόσφατα, μια μεγάλη επιδρομή στο νυχτερινό κέντρο Dirty στην Πατάγια βρήκε πάνω από 200 άτομα θετικά σε παράνομες ουσίες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.