Το φεστιβάλ «Colors of the East, EEC Good Food Good Vibes» θα πραγματοποιηθεί στην Πατάγια στις 6 Ιουνίου

Πατάγια -

Η Pattaya City συνεργάζεται με την επαρχία Chonburi και τον Eastern Economic Corridor (EEC) για να φιλοξενήσει το φεστιβάλ «Colors of the East, EEC Good Food Good Vibes» από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2024, στην παραλία Pattaya.

Το φεστιβάλ υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική γιορτή φαγητού, μουσικής και πολιτισμού, προβάλλοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η περιοχή της ΕΟΚ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από απολαυστικά πιάτα από διάσημα εστιατόρια σε όλο το Chonburi, το Rayong και το Chachoengsao - τις τρεις ανατολικές επαρχίες της ΕΟΚ, ακούγοντας παράλληλα δωρεάν, ζωντανές μουσικές παραστάσεις και πολιτιστικές παραστάσεις.

Η σύνθεση των ζωντανών μουσικών παραστάσεων:

  • 6 Ιουνίου 2024: YES'SIR DAYS
  • 7 Ιουνίου 2024: Bell Warisara
  • 8 Ιουνίου 2024: M-PEE
  • 9 Ιουνίου 2024: Neck Naruephon

Λάβετε μέρος στις γιορτές και ζήστε τα «Good Vibes» από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου στην παραλία Pattaya μπροστά από το Central Mall και το Central Klang. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να τροφοδοτήσετε τον εαυτό σας με απολαυστική κουζίνα και να ακολουθήσετε τον ρυθμό της Ανατολής!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.