Συμμορία κλεφτών μοτοσυκλετών συνελήφθη στο CCTV, έκλεψε 2 μοτοσυκλέτες σε μια νύχτα κοντά στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια συμμορία κλεφτών μοτοσυκλετών πιάστηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κλέβει δύο μοτοσυκλέτες μέσα σε ένα βράδυ κοντά στην Πατάγια.

Στιγμιότυπα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από τις κλοπές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα της 3ης Ιουνίου σε ένα κτίριο στην υποπεριφέρεια Πονγκ, στην περιοχή Μπανγκλαμούνγκ, στην επαρχία Τσονμπούρι. Σύμφωνα με το πρώτο θύμα, την κα Paweena Hongsithong, 23 ετών, η λευκή/μπλε μοτοσυκλέτα της Honda Wave 125i με κόκκινη πινακίδα είχε κλαπεί από το μπροστινό μέρος του κτιρίου της.

Η κ. Paweena υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Nongprue και παρείχε στους αστυνομικούς βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που κατέγραψαν ξεκάθαρα τους κλέφτες. Το βίντεο έδειχνε τρεις άνδρες να πλησιάζουν τη μοτοσικλέτα της κυρίας Paweena γύρω στα μεσάνυχτα. Έσπασαν γρήγορα την κλειδαριά και απομακρύνθηκαν με τη μοτοσικλέτα.

Ωστόσο, περίπου 40 λεπτά αργότερα, η ίδια συμμορία κλεφτών επέστρεψε στο κτίριο και έκλεψε άλλη μοτοσυκλέτα, ένα λευκό Honda PCX, από άλλο κάτοικο. Ευτυχώς, η μοτοσικλέτα βρέθηκε αργότερα κρυμμένη σε κοντινό δάσος και επιστράφηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη.

Η κυρία Surirat Tangkiewsukullani, 59, που είδε τη δεύτερη κλοπή, είπε στο The Pattaya News ότι άκουσε τα σκυλιά να γαβγίζουν και βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει. Είδε τους κλέφτες να κλέβουν τη μοτοσυκλέτα και φώναξε για βοήθεια, αλλά κατάφεραν να ξεφύγουν.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία διερευνά το περιστατικό και εξετάζει το υλικό από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης για να εντοπίσει τους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.