Μεγάλη Εβδομάδα Έναρξης στο Akira Club Pattaya!!!

Το παρακάτω είναι ένα μήνυμα από το Akira Club Pattaya
Ετοιμαστείτε για 2 αξέχαστες νύχτες καθώς γιορτάζουμε την επική έναρξη του Akira Club στην καρδιά της Walking Street της Pattaya. Ελάτε μαζί μας για 2 διανυκτερεύσεις την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου. Το μεγάλο μας Σαββατοκύριακο εγκαινίων περιλαμβάνει το KEVU και το 39 KINGDOM.
Ο KEVU είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος DJ από την Rave Culture, τη δισκογραφική της W&W. Γνωστός για τις ερμηνείες του με υψηλή ενέργεια και τις τεράστιες επιτυχίες του, ο KEVU έχει καταιγίσει τη σκηνή του EDM. Το κομμάτι της συνεργασίας του "Incoming!" με το W&W ήταν ένα από τα αγαπημένα του φεστιβάλ, που έπαιξαν σημαντικοί DJ όπως ο Hardwell και ο David Guetta. Ένας supersar DJ στα σκαριά.
39 Βασίλειο είναι ένα από τα λαμπρότερα νέα έργα Electronic Live Duo της εποχής μας. Ενσωματώνουν ζωντανά όργανα όπως κιθάρα, ντραμς και φωνητικά στις ζωντανές εμφανίσεις τους και η μουσική τους είναι απολύτως μοναδική.
Οι ειδικές στιγμές περιλαμβάνουν δύο μοναδικά σόου: μια παράσταση LED Drum και μια παράσταση χορού με εκπληκτικά κοστούμια. Ελπίζουμε να δούμε εσάς και τους φίλους σας για δύο νύχτες ασταμάτητης δράσης στο Akira Club Pattaya.
📅 Ημερομηνία: Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 (κράτηση ιστότοπου)
📅 Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 (κράτηση ιστότοπου)
✅ Επίσημο αναγνωριστικό γραμμής: @akiraclub
️ Τηλέφωνο: 0811354063
Κλείστε το τραπέζι σας επισκεπτόμενοι μας  , ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο Line ή στο Messenger.

Το παραπάνω άρθρο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/