Ψαρόβαρκα αναποδογύρισε στο Chonburi, One Man Survives, Captain Missing

Laem Chabang-

Στις 5 Ιουνίου 2024, κοντά στο φράγμα στο λιμάνι Laem Chabang στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης, ένα αλιευτικό σκάφος-ομπρέλα ανατράπηκε περίπου 1.2 ναυτικά μίλια από το στόμιο του καναλιού Banglamung.

Στο πλοίο επέβαιναν δύο άτομα: ο κ. Chiang, ένας 23χρονος Καμποτζιανός, και ο ιδιοκτήτης του σκάφους, ο κ. Wichai Malison, ηλικίας 50 ετών. Το σκάφος παρουσίασε διαρροή και τα δυνατά κύματα το έκαναν να ανατραπεί αμέσως.

Ο κ. Τσιάνγκ κατάφερε να κολυμπήσει πίσω στην ακτή κρατώντας μια δεξαμενή καυσίμου, αλλά ο ιδιοκτήτης του σκάφους εξαφανίστηκε αφού προηγουμένως εθεάθη κρεμασμένος σε μια σανίδα. Παρά τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του, οι διασώστες δεν έχουν βρει ακόμη τον κ. Wichai μέχρι την ώρα που δημοσιεύεται. Η ομάδα έρευνας συνεχίζει να περιπολεί στην ακτή και στην περιοχή κοντά στο ναυάγιο, αλλά η τύχη του παραμένει άγνωστη.

Ένα βίντεο από τις προσπάθειες διάσωσης είναι στο YouTube μας εδώ.

Το Pattaya News θα συνεχίσει να ενημερώνει αυτήν την αναπτυσσόμενη ιστορία καθώς περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες έρχονται από τις αρμόδιες αρχές.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/