Εργολάβος Pattaya για καθυστερήσεις ανακαίνισης δρόμου στο Sukhumvit Road to Face Καθημερινό πρόστιμο 100,000 μπατ

ΦΩΤΟ: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya κ. Poramase Ngampiches λαμβάνει δραστικά μέτρα κατά του εργολάβου ενός καθυστερημένου έργου ανακαίνισης δρόμου στην οδό Sukhumvit, επιβάλλοντάς τους πρόστιμο άνω των 100,000 μπατ την ημέρα μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία.

Σύμφωνα με αναφορές που δόθηκαν στο The Pattaya News, το έργο, το οποίο ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023, έχει μείνει σημαντικά πίσω από την προθεσμία του Φεβρουαρίου 2024. Έχει επίσης προκαλέσει απογοήτευση και επηρεάζει τη ροή της κυκλοφορίας στην οδό Sukhumvit.

Αυτή η απογοήτευση έχει γίνει σίγουρα αισθητή στις δικές μας πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με πολυάριθμα σχόλια τόσο από υπηκόους Ταϊλάνδης όσο και από ξένους ομογενείς που διαμαρτύρονται για κάτι που φαίνεται σαν ατελείωτη κατασκευή παντού στην Πατάγια.

Αυτό το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την αποκατάσταση τεσσάρων βασικών διασταυρώσεων στην οδό Sukhumvit, συμπεριλαμβανομένης της διασταύρωσης Chaiyapruek, της διασταύρωσης Wat Boon Kanjanaram, της διασταύρωσης αυτοκινητοδρόμου και της διασταύρωσης North Pattaya. Η πόλη αποφάσισε να ξεκινήσει τις επισκευές λόγω της έντονης κίνησης που είχε φθαρεί τα οδοστρώματα.

Παρά την προηγούμενη επιβεβαίωση από τους αξιωματούχους της πόλης Pattaya ότι το έργο θα επισπευθεί και θα ολοκληρωθεί έως τις 2 Ιουνίου 2024, πρόσφατες αναφορές ανέφεραν ότι οι εργασίες συνεχίζονται ακόμη σε ορισμένες διασταυρώσεις, με την επισκευή να έχει ακόμη ολοκληρωθεί και ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες το Sukhumvit μετατρέπεται σε ως αποτέλεσμα στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ως απάντηση σε αυτές τις καθυστερήσεις, ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Poramase συγκάλεσε επείγουσα σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς και τον ανάδοχο του έργου χθες, 4 Ιουνίου, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο εργολάβος κατηγόρησε την καθυστέρηση σε διάφορα εμπόδια, όπως η έντονη βροχόπτωση και οι προσωρινές στάσεις εργασίας που διέταξε η ίδια η πόλη Pattaya για τη διευκόλυνση των εκδηλώσεων.

Ωστόσο, ο κ. Poramase και άλλοι αξιωματούχοι αποφάσισαν τελικά να επιβάλουν χρηματική ποινή στον εργολάβο για μη τήρηση της προθεσμίας, επικαλούμενοι αρνητικές επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της περιοχής και στην εικόνα της πόλης. Ο ανάδοχος θα πρέπει να πληρώνει πάνω από 114,000 μπατ την ημέρα στην πόλη μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, είπε ο δήμαρχος.

Εν τω μεταξύ, ο ανάδοχος δεσμεύτηκε να επισπεύσει τις υπόλοιπες εργασίες και να τις ολοκληρώσει εντός των επόμενων 20 ημερών. Η Pattaya City θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το έργο και να ενημερώνει το κοινό.

ΦΩΤΟ: สายตรงนายกเมืองพัทยา
ΦΩΤΟ: สายตรงนายกเมืองพัทยา
ΦΩΤΟ: สายตรงนายกเมืองพัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.