Ο δήμαρχος της Πατάγια επισκέπτεται την προβλήτα του Μπαλί Χάι για να βελτιώσει την εικόνα του τουρισμού

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Poramese Ngampiches, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους του, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Πατάγια και αρμόδιους αξιωματούχους, επισκέφθηκε την προβλήτα Bali Hai σήμερα, 5 Ιουνίου, για να ξεκινήσει ένα έργο βελτίωσης του τοπίου.

Κάντε κλικ ή πατήστε εδώ για ένα βίντεο της επίσκεψης στο YouTube μας.

Η επιθεώρηση επικεντρώθηκε στον εντοπισμό ζητημάτων εντός της δομής των προβλήτων και των γύρω περιοχών. Η ομάδα επισκέφθηκε επίσης τις ζώνες στάθμευσης και προέτρεψε τους υπεύθυνους για τη φροντίδα των ζωνών να οργανώσουν καλύτερα τον χώρο για την επέκταση του διαθέσιμου χώρου.

Ο κ. Poramese μίλησε προσωπικά με τους χειριστές ταχύπλοων σκαφών στην προβλήτα και τους έδωσε εντολή να στήσουν σκηνές και θαλάμους και να παραμείνουν εκεί ενώ διεξάγουν επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις ασυνέπειες στην τιμολόγηση των εισιτηρίων, που έχουν προκληθεί στο παρελθόν συγκρούσεις μεταξύ χειριστών και οδήγησαν σε καυγάδες που αμαύρωσε την τουριστική φήμη της πόλης.

Η ομάδα συνέχισε να επιθεωρεί την αχρησιμοποίητη αίθουσα έκδοσης εισιτηρίων, η οποία, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα μετατραπεί σε ανοιχτό χώρο με καθίσματα για επιβάτες και τουρίστες που περιμένουν να ταξιδέψουν στο Koh Larn στο μέλλον. Έξω από το κτίριο θα κατασκευαστεί νέος χώρος στάθμευσης για μοτοσυκλέτες για καλύτερη οργάνωση.

Ο αντιδήμαρχος Wuthisak Rermkitchakarn έδωσε επίσης οδηγίες στους αξιωματικούς ειδικών υποθέσεων να περιπολούν την προβλήτα σε πρόγραμμα τριών βάρδιων για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των τουριστών.

Η Pattaya News σημειώνει ότι το αμφιλεγόμενο και δεσμευμένο σε πολλαπλούς νομικούς αγώνες εγκαταλελειμμένο έργο Waterfront Condo στους πρόποδες της προβλήτας δεν συζητήθηκε σε αυτήν την επίσκεψη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτή τη διαμάχη εδώ. Μόλις πρόσφατα, ένας προηγούμενος δήμαρχος της Πατάγια απαλλάχθηκε από νομικές κατηγορίες διαφθοράς που αφορούσαν το Waterfront, αλλά οφειλόταν στη λήξη του νόμου παραγραφής και όχι σε καμία διαφανή εξέταση ή νομική διαδικασία.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.