Οι αξιωματικοί του αεροδρομίου Suvarnabhumi τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά από δημόσια διαμάχη, ο AOT ζητά συγγνώμη

Εθνικός-

Στις 4 Ιουνίου 2024, η Airports of Thailand (AOT) PLC εξέδωσε επίσημη δήλωση που απευθύνεται σε ένα viral βίντεο που απεικονίζει δύο αξιωματικούς ασφαλείας στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi να φέρονται να εμπλέκονται σε έντονους καυγάδες μπροστά από τον τερματικό σταθμό επιβατών.

Σύμφωνα με τον ΑΟΤ, το περιστατικό που σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι της 4ης Ιουνίου αφορούσε προσωπική διαμάχη μεταξύ δύο αξιωματικών ασφαλείας ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία και ένστολοι. Οι υπεύθυνοι του ΑΟΤ καταδίκασαν τη συμπεριφορά, σημειώνοντας ότι τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες.

Ο ΑΟΤ τόνισε ότι η συμπλοκή παραβίασε τους κανόνες και τις πρακτικές της οργάνωσης. Ως εκ τούτου, και οι δύο αξιωματικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και συγκροτήθηκε ανεξάρτητη επιτροπή για περαιτέρω διερεύνηση του συμβάντος και καθορισμό των κατάλληλων πειθαρχικών μέτρων σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΑΟΤ.

Σε ανακοίνωσή τους, ο ΑΟΤ απηύθυνε και δημόσια συγγνώμη για τις ενέργειες των αξιωματικών, υπογραμμίζοντας τη σημασία της πειθαρχίας των εργαζομένων. Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η μέγιστη ποινή για μια τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά θα μπορούσε να είναι η απόλυση από την εργασία του ΑΟΤ.

Η αιτία της διαμάχης δεν αποκαλύφθηκε από το ΑΟΤ και τα ονόματα των εμπλεκομένων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα στα ΜΜΕ.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.