Δωρεάν είσοδος για παιδιά στον ζωολογικό κήπο στις 3 Ιουνίου για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Suthida

Άνοιγμα ζωολογικού κήπου Khao Kheow

Εθνικός-

Στις 2 Ιουνίου 2024, ο κ. Attapon Srihayrun, διευθυντής του Οργανισμού Ζωολογικού Πάρκου της Ταϊλάνδης (ZPO), ανακοίνωσε ότι για τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Suthida στις 3 Ιουνίου, όλοι οι ζωολογικοί κήποι υπό τη δικαιοδοσία του ZPO θα προσφέρουν δωρεάν είσοδο για παιδιά κάτω των 12 χρονών.

Οι ζωολογικοί κήποι που περιλαμβάνονται σε αυτήν την πρωτοβουλία είναι ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow στο Chonburi, ο ζωολογικός κήπος Chiang Mai, ο ζωολογικός κήπος Songkhla, ο ζωολογικός κήπος Khon Kaen, ο ζωολογικός κήπος Nakhon Ratchasima, ο ζωολογικός κήπος Ubon Ratchathani και το Kingdom Project στο Surin.
Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από αξιοθέατα, όπως μια φανταχτερή παρέλαση μασκότ, μια ζώνη προώθησης γεωργικών προϊόντων, μίνι παιχνίδια, μια παρέλαση πιγκουίνων, μια νυχτερινή εμπειρία ζωολογικού κήπου και πολλά άλλα.

Άνοιγμα ζωολογικού κήπου Khao Kheow

Άλλοι ζωολογικοί κήποι σε άλλες επαρχίες θα φιλοξενήσουν επίσης ειδικές δραστηριότητες, όπως παραστάσεις παιχνιδιών, κληρώσεις τυχερών, επιδείξεις ζώων, συνομιλίες με φύλακα του ζωολογικού κήπου και διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες όλη την ημέρα, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες.

Αυτή η ανακοίνωση παρέχει μια υπέροχη ευκαιρία για οικογένειες να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε μια εθνική εορτή, βυθισμένες στη φύση και περιτριγυρισμένες από ζώα.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.