Το ταϊλανδέζικο-κινεζικό πρωτάθλημα χειρός IPSC θα πραγματοποιηθεί στην Πατάγια

Πατάγια -

Το «Thai-Chinese IPSC Handgun Championship», ένας διεθνής πρακτικός διαγωνισμός σκοποβολής επιπέδου 3, θα διεξαχθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ανατολικής Περιφέρειας της Ταϊλάνδης Sports Authority στην Πατάγια από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 400 αθλητές από πέντε χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, της Καμπότζης, των Φιλιππίνων και του Χονγκ Κονγκ. Θα αγωνιστούν επίσης 189 Ταϊλανδοί αθλητές.

Ο διαγωνισμός θα χρησιμεύσει ως το τελικό προκριματικό γεγονός για τα μέλη της εθνικής ομάδας της Ταϊλάνδης που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Austalasia στο νησί Μπαλί της Ινδονησίας στα τέλη Αυγούστου.

Ο κ. Wat Srichintaankun, ο κύριος διοργανωτής του πρωταθλήματος, είπε ότι ένιωθε ενθουσιασμένος που ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τον στόχο των 400 ατόμων. Αποκάλυψε ότι θα γίνουν 18 στάδια, συμπεριλαμβανομένου ενός τεστ πριν από τον αγώνα και δύο επιθεωρήσεων εξοπλισμού τέσσερις ημέρες πριν από τον πραγματικό αγώνα.

Ο κ. Γουάτ περίμενε ότι η διοργάνωση θα αποφέρει οικονομική αξία για την Πατάγια περίπου 12-14 εκατομμύρια μπατ, με τους Ταϊλανδούς αθλητές να ελπίζουν να κερδίσουν τα μισά από τα μετάλλια.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.