Πατάγια Big Bike Rider παραδίδεται μετά από απερίσκεπτο βίντεο κόλπο στο τούνελ της Pattaya γίνεται viral

Πατάγια -

Ένας 20χρονος Ταϊλανδός παραδόθηκε στην αστυνομία της Πατάγια, αφού ένα βίντεο με τον εαυτό του να εκτελεί ένα επικίνδυνο κόλπο οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του με τον μπροστινό τροχό ψηλά μέσα στο κεντρικό τούνελ της Πατάγια, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. όπως φαίνεται εδώ στο Facebook μας.

Η παράδοση έγινε στις 8:2 στις 20 Ιουνίου στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Ο ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Pattaya μόνο ως ο κ. Wachirawit, XNUMX ετών, ομολόγησε ότι ήταν ο οδηγός στο βίντεο. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι εκτέλεσε απερίσκεπτα το wheelie, ισχυριζόμενος ότι «εντυπωσιάστηκε από τον νέο φωτισμό στο τούνελ» και ήθελε απλώς να βγάλει ένα ωραίο βίντεο με τον εαυτό του να εκτελεί το κόλπο με τον νέο φωτισμό. Ομολόγησε επίσης ότι γνώριζε ότι απαγορεύονταν οι μοτοσυκλέτες να χρησιμοποιούν τη σήραγγα, αλλά ούτως ή άλλως μπήκε επίτηδες για να πάρει το υλικό.

Το άτομο που τον τράβηξε ήταν φίλος του, είπε ο κ. Wachirawit, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν περίμενε ότι το βίντεο θα γινόταν viral και δεν ήταν σίγουρος πώς το βίντεο κοινοποιήθηκε έξω από τον μικρό του κύκλο.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Nawin Theerawit, Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού της Pattaya, εξήγησε ότι οι ενέργειες του κ. Wachirawit συνιστούν έως και πέντε παραβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της αλόγιστης οδήγησης ή της οδήγησης με τρόπο που δείχνει αδιαφορία για την ασφάλεια του εαυτού ή των άλλων, οδήγηση χωρίς άδεια, παρακοή σε κυκλοφορία πινακίδα, οδήγηση σε απαγορευμένη περιοχή και μη επίδειξη πινακίδας κυκλοφορίας.

Οι αρχές συνέλαβαν τον κ. Wachirawit για περαιτέρω νομικές διαδικασίες. Η λευκή μοτοσικλέτα του Yamaha R7 που χρησιμοποιήθηκε στο κόλπο κατασχέθηκε και κατασχέθηκε.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.