Κορυφαίες ειδήσεις Pattaya από την περασμένη εβδομάδα: Βίαιος αγώνας μεταξύ φρουρών μπαρ και ξένων, ο μήνας υπερηφάνειας είναι εδώ και πολλά άλλα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 27 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και είναι όχιt σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

1. Η σωματική διαμάχη μεταξύ φρουρών και πελατών στο Soi 6 στην Πατάγια γίνεται ιογενής

Αυτή ήταν μακράν η πιο κυρίαρχη ιστορία της περασμένης εβδομάδας. Παρά τις πολλές εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εμπλεκόμενοι πελάτες αποδείχθηκαν ότι δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, στην πραγματικότητα, μάλιστα, επέστρεφαν πίνοντας το ίδιο βράδυ.

Η σωματική διαμάχη μεταξύ φρουρών και πελατών στο Soi 6 στην Πατάγια γίνεται ιογενής

2. Η Τουριστική Βιομηχανία της Πατάγια στοχεύει να ανανεώσει την επωνυμία της πόλης πέρα ​​από έναν προορισμό νυχτερινής διασκέδασης

Η συνάντηση ακολούθησε τον viral αγώνα παραπάνω. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η αλλαγή επωνυμίας είναι περισσότερο για σκοπούς μάρκετινγκ και όχι για οποιοδήποτε είδος αναδιάρθρωσης ή μείωσης της βιομηχανίας ψυχαγωγίας, αλλά επικεντρώνεται στο να δείξει στους πιθανούς τουρίστες τι έχει να προσφέρει η Pattaya εκτός από τα μπαρ και τους χώρους διασκέδασης.

Η Τουριστική Βιομηχανία της Πατάγια στοχεύει να ανανεώσει την επωνυμία της πόλης πέρα ​​από έναν προορισμό νυχτερινής ζωής

3. Η Πόλη της Πατάγια θα γιορτάσει τον Μήνα Υπερηφάνειας με τη μαζική παρέλαση στην παραλία Jomtien

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου με κυκλοφοριακούς περιορισμούς στην οδό Θεππρασίτη. Φέτος, λόγω κατασκευής στην παραλία Jomtien, η παρέλαση θα πραγματοποιήσει πορεία από το Colloseum στο Thepprasit στην παραλία Dongtan.

Η Pattaya City θα γιορτάσει τον Μήνα Υπερηφάνειας με τη μαζική παρέλαση στην παραλία Jomtien

4. Νοτιοκορεάτης τουρίστας έχασε τρία δόντια αφού τον κλώτσησε στο πρόσωπο ο εκθέτης Pattaya Exotic Animal

Ο εκθέτης είπε ότι κλώτσησε τον τουρίστα επειδή εξοργίστηκε όταν ο τουρίστας πέταξε χρήματα εναντίον του. Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο τουρίστας φέρεται να αναζητούσε ακόμη οικονομική αποζημίωση για να υποβληθεί σε οδοντιατρική εργασία και να αντικαταστήσει τα πολλά μπροστινά του δόντια που έλειπαν.

Νοτιοκορεάτης τουρίστας έχασε τρία δόντια αφού δέχτηκε κλωτσιά στο πρόσωπο από εκθέτη Pattaya Exotic Animal

5. Γυμνός Ξένος Βρέθηκε Νεκρός στην Παραλία Πατάγια, Η αιτία του θανάτου υπό έρευνα

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αν και δεν φαίνεται αμέσως και ενεπλάκησαν άτακτα παιχνίδια.

Γυμνός αλλοδαπός άνδρας βρέθηκε νεκρός στην παραλία Πατάγια, η αιτία του θανάτου βρίσκεται υπό έρευνα

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.