Το Akira Club Pattaya Grand ανοίγει αυτήν την εβδομάδα!

Ετοιμαστείτε για ένα επικό λανσάρισμα! Ελάτε μαζί μας για τα εγκαίνια του Akira Club Pattaya💜, του νεότερου κλαμπ στην καρδιά της Walking Street με μοναδικό concept.

Το μεγάλο μας Σαββατοκύριακο εγκαινίων περιλαμβάνει το KEVU και το 39 Kingdom. Ο KEVU είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος DJ από την Rave Culture, τη δισκογραφική της W&W. Γνωστός για τις ερμηνείες του με υψηλή ενέργεια και τις τεράστιες επιτυχίες του, ο KEVU έχει καταιγίσει τη σκηνή του EDM.

Το κομμάτι της συνεργασίας του "Incoming!" με το W&W ήταν ένα από τα αγαπημένα του φεστιβάλ, το οποίο έπαιξαν σημαντικοί DJ όπως ο Hardwell και ο David Guetta, και έχει κερδίσει σημαντική προσοχή παγκοσμίως. Απολαύστε τον καλύτερο ήχο στο Walking Street, σε συνδυασμό με εντυπωσιακά φώτα και μια συναρπαστική εμπειρία EDM στις 7-8 Ιουνίου!

Οι ειδικές στιγμές περιλαμβάνουν δύο μοναδικά σόου: μια παράσταση LED Drum και μια παράσταση χορού με εκπληκτικά κοστούμια. Και το καλύτερο από όλα αυτά είναι μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο! Τα λέμε όλοι εκεί για δύο νύχτες ασταμάτητας διασκέδασης στο Akira Club Pattaya!⏰

Οι πόρτες ανοίγουν από τις 22:00 μέχρι αργά.

📝 Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες:
☎️ 081-135-4063
✅ Επίσημο αναγνωριστικό γραμμής: @akiraclub
📍 Walking Street 15

Επισκεφτείτε το Facebook του Akira και κάντε Like και ακολουθήστε τους για ενημερώσεις ΕΔΩ.Ή, αν προτιμάτε το Instagram, επισκεφτείτε το εδώ.Τέλος, αν προτιμάτε το TikTok, κάντε κλικ ή πατήστε εδώ.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/