Εγγραφές για τον Μαραθώνιο Πατάγια 2024 για να ανοίξουν στις 6 Ιουνίου

Πατάγια -

Ο πολυαναμενόμενος Pattaya Marathon 2024 πρόκειται να διεξαχθεί στις 20-21 Ιουλίου 2024, στην Πατάγια. Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για δρομείς όλων των επιπέδων.

Ο μαραθώνιος θα περιλαμβάνει πέντε κατηγορίες:

  • Πλήρης Μαραθώνιος (Ανδρών/Γυναικών): 42.195 χλμ
  • Ημιμαραθώνιος (Ανδρών/Γυναικών): 21.10 χλμ
  • Μίνι Μαραθώνιος (Ανδρών/Γυναικών): 10 χλμ
  • Family Run: 5χλμ
  • Αγώνας με αμαξίδιο (Ανδρών/Γυναικών): 5 χλμ

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ανοίξουν πανελλαδικά στις 6 Ιουνίου 2024, στις 10:00 π.μ. για τις κατηγορίες Full Marathon και Half Marathon. Οι εγγραφές για το Mini Marathon, το Family Run και τον αγώνα με αναπηρικό αμαξίδιο θα ανοίξουν στις 9 Ιουνίου 2024.

Για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://www.pattayamarathon.com/

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα αθλητικού τουρισμού, το Γραφείο Τουρισμού και Αθλητισμού στο 0-3825-3127-28 κατά τις ώρες γραφείου ή στο FB: Pattaya Marathon.

αθέτηση


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.