Κάντε την Ταϊλάνδη το δεύτερο σπίτι σας, δεκαετής μακροπρόθεσμη βίζα κατοίκου

LTR Visa Ταϊλάνδη (Βίζα Μακροχρόνιας Διαμονής Ταϊλάνδης) προσφέρει έναν απλό τρόπο για να ζήσετε και να εργαστείτε νόμιμα στην Ταϊλάνδη για έως και 10 χρόνια. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης εισήγαγε αυτή τη βίζα για να προσελκύσει πλούσιους παγκόσμιους πολίτες και ειδικευμένους διεθνείς ειδικούς, με στόχο να τονώσει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

 

Η Ταϊλάνδη, βασικός παίκτης στην περιοχή ASEAN, θέλει περισσότερους ταλαντούχους ξένους επαγγελματίες να ζουν, να εργάζονται και να επενδύουν εντός των συνόρων της. Εάν αυτό σας περιγράφει, τότε η LTR Visa μπορεί να είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας. Σε αντίθεση με άλλες μακροχρόνιες βίζες της Ταϊλάνδης, η Βίζα LTR σάς επιτρέπει να μείνετε στην Ταϊλάνδη για αρκετά χρόνια χωρίς συχνές συνοριακές διαδρομές ή check-in μετανάστευσης. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εργάζεστε νόμιμα με άδεια εργασίας και άλλα ειδικά προνόμια.

 

Ας ρίξουμε μια εις βάθος ματιά στο γιατί πρέπει να εξετάσετε τη Βίζα LTR για μακροχρόνια διαμονή της Ταϊλάνδης.

Γιατί να κάνετε αίτηση για βίζα LTR;

Μια βίζα LTR μπορεί να έχει αυστηρότερες απαιτήσεις από άλλες μακροπρόθεσμες βίζες της Ταϊλάνδης, αλλά προσφέρει περισσότερα οφέλη και πλεονεκτήματα για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις.

 

 • Βίζα πολλαπλών εισόδων διάρκειας 10 ετών 
 • Δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες γρήγορης παρακολούθησης μετανάστευσης στα διεθνή αεροδρόμια της Ταϊλάνδης
 • Αναφέρετε στη μετανάστευση της Ταϊλάνδης μία φορά το χρόνο αντί για κάθε 90 ημέρες όπως άλλες βίζες
 • Ορισμένα φορολογικά κίνητρα
 • Ενιαίος φορολογικός συντελεστής 17% στο προσωπικό εισόδημα για κατόχους βίζας LTR στην κατηγορία Επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης
 • Διευκολυνόμενες υπηρεσίες άδειας εργασίας και μετανάστευσης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Μίας Στάσης
 • Η ευκαιρία να εργαστείτε νόμιμα για εταιρεία της Ταϊλάνδης

 

Οι κάτοχοι βίζας LTR αντιμετωπίζουν λιγότερες ταλαιπωρίες μετανάστευσης και απολαμβάνουν πολλά οικονομικά προνόμια. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες, επενδυτές, επιχειρηματίες, πλούσιους συνταξιούχους και ψηφιακούς νομάδες.

Ποιος είναι κατάλληλος για τη Βίζα LTR;

 

 

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες LTR Visa η καθεμία με τις δικές της απαιτήσεις. Για ποιο θα κάνετε αίτηση εξαρτάται από το τι σκοπεύετε να κάνετε στην Ταϊλάνδη. Οι τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες θεωρήσεων είναι:

 

 • Βίζα LTR για πλούσιους παγκόσμιους πολίτες 
  • Πρέπει να είχε ετήσιο εισόδημα τουλάχιστον 80,000 USD τα τελευταία δύο χρόνια.
  • Πρέπει να κατέχει περιουσιακά στοιχεία αξίας 100,000 USD.
  • Πρέπει να έχει επενδύσει τουλάχιστον 500,000 USD σε κρατικά ομόλογα της Ταϊλάνδης, άμεσες ξένες επενδύσεις ή ακίνητα.

 

 • Βίζα LTR για πλούσιους συνταξιούχους (συνταξιούχους) 
  • Πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 ετών.
  • Πρέπει να έχει ετήσιο παθητικό εισόδημα 80,000 USD (εξαιρουμένων των αποδοχών από την εργασία)
  • Εάν κερδίζετε από 40,000 έως 80,000 USD ετησίως, θα πρέπει να έχετε επενδύσει τουλάχιστον 250,000 USD σε κρατικά ομόλογα της Ταϊλάνδης, άμεσες ξένες επενδύσεις ή ακίνητα.

 

 • Βίζα LTR για Επαγγελματίες Εργασίας από Ταϊλάνδη
  • Πρέπει να έχει ετήσιο εισόδημα τουλάχιστον 80,000 USD τα τελευταία δύο χρόνια.
  • Εάν κερδίζετε από 40,000 έως 80,000 USD, πρέπει να κατέχετε μεταπτυχιακό ή υψηλότερο, να έχετε πνευματική ιδιοκτησία ή να έχετε χρηματοδότηση από τη σειρά A τουλάχιστον 1,000,000 USD.
  • Πρέπει να έχει 5ετή σχετική επαγγελματική εμπειρία τα τελευταία 10 χρόνια.
  • Ο τρέχων εργοδότης σας πρέπει είτε να είναι δημόσια εισηγμένος στο Διεθνές Χρηματιστήριο είτε σε ιδιωτική εταιρεία σε λειτουργία για τουλάχιστον 3 χρόνια με συνδυασμένα έσοδα τουλάχιστον 150,000,000 USD τα τελευταία 3 χρόνια.

 

 • Βίζα LTR για επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης
  • Πρέπει να έχει ετήσιο εισόδημα τουλάχιστον 80,000 USD τα τελευταία δύο χρόνια
  • Εάν κερδίζετε από 40,000 έως 80,000 USD, πρέπει να κατέχετε μεταπτυχιακό ή ανώτερο στην επιστήμη ή την τεχνολογία ή να κατέχετε μοναδική τεχνογνωσία σχετική με τον ρόλο σας στην Ταϊλάνδη.
  • Πρέπει να έχει 5ετή εμπειρία σε συγκεκριμένο κλάδο.
  • Ο τρέχων εργοδότης σας πρέπει να βρίσκεται σε κλάδο που στοχεύει η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, όπως κυβερνητικές υπηρεσίες, ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εξειδικευμένα ιδρύματα κατάρτισης και ερευνητικά κέντρα.

 

Πρέπει να πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνετε αίτηση, διαφορετικά η αίτησή σας μπορεί να απορριφθεί, χάνοντας χρόνο και χρήμα. Εκτός από τα συγκεκριμένα κριτήρια για κάθε κατηγορία, όλοι οι αιτούντες χρειάζονται ασφάλιση υγείας με κάλυψη τουλάχιστον 50,000 $ ή ελάχιστη κατάθεση 100,000 $ σε τραπεζικό λογαριασμό της Ταϊλάνδης.

 

Μπορείτε να συμπεριλάβετε έως και τέσσερα μέλη της άμεσης οικογένειας στη Βίζα LTR της Ταϊλάνδης, εάν πληρούν τις βασικές απαιτήσεις. Αυτή η επιλογή είναι για νόμιμα παιδιά κάτω των 20 ετών και συζύγους, εφόσον μπορείτε να αποδείξετε τη σχέση μέσω πιστοποιητικών γέννησης ή γάμου. Κάθε μέλος της οικογένειας πρέπει επίσης να έχει ασφαλιστική κάλυψη υγείας τουλάχιστον 25,000 $.

Υποβολή αίτησης για βίζα LTR

Ο χρόνος διεκπεραίωσης για τις αιτήσεις LTR Visa διαρκεί συνήθως από 1 έως 2 μήνες. Αυτό εξαρτάται από την κατάστασή σας, την κατηγορία βίζας και την ακρίβεια της αίτησής σας. Λάθη ή ελλιπείς πληροφορίες μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις ή ακόμη και να οδηγήσουν σε απόρριψη.

 

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης, πρέπει πρώτα να συγκεντρώσετε πολλά έγγραφα. 

 

 • Έντυπο αίτησης θεώρησης για μακροχρόνια διαμονή (LTR) (TM94)
 • Έντυπο επιβεβαίωσης κριτηρίων και προϋποθέσεων (STM.8)
 • Έγχρωμη φωτοτυπία του διαβατηρίου σας, με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης
 • Μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου σε λευκό φόντο
 • Αποδεικτικά εισοδήματος, όπως πρόσφατες φορολογικές δηλώσεις, τραπεζικές δηλώσεις και εκκαθαριστικά από τον εργοδότη σας
 • Πρόσθετα έγγραφα (αν υπάρχουν) όπως συμβάσεις εργασίας και πιστοποιητικά εκπαίδευσης

Μια βιώσιμη εναλλακτική λύση: The Thailand Elite Visa

Εάν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις παραπάνω απαιτήσεις ή δεν χρειάζεστε εργασιακά δικαιώματα στην Ταϊλάνδη και θέλετε απλώς να χαλαρώσετε με πολυτελή προνόμια, Ταϊλάνδη Elite Visa είναι η καλύτερη εναλλακτική επιλογή για μακροχρόνια διαμονή. Αυτή η βίζα είναι διαθέσιμη σε διάρκεια που κυμαίνονται από 5 έως 20 χρόνια και προσφέρει πληθώρα VIP πλεονεκτημάτων για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Αν και η Elite Visa δεν επιτρέπει τοπική απασχόληση, παρέχει τον πιο βολικό και ικανοποιητικό τρόπο διαμονής στη Χώρα των Χαμόγελων.

Επικοινωνήστε με τη Siam Legal για την Αίτησή σας για Βίζα LTR 

Για μια γρήγορη, χωρίς άγχος αίτηση για ταϊλάνδη Elite ή LTR Visa, το Siam Legal International είναι η καλύτερη επιλογή σας στην Ταϊλάνδη. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, οι δικηγόροι μετανάστευσης και οι σύμβουλοι βίζας προσφέρουν εξαιρετικές, εξατομικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης και προετοιμασίας αιτήσεων. 

 

Αναλαμβάνουμε τα πάντα, από τη διαβούλευση και την αναθεώρηση των εγγράφων μέχρι την υποβολή και τη διεκπεραίωση του Συμβουλίου Επενδύσεων της Ταϊλάνδης. Μόλις εγκριθεί, βοηθάμε στη συλλογή της βίζας σας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη αμέσως.

Το παραπάνω άρθρο είναι μια πληρωμένη διαφήμιση.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/