Το IFFB θα φιλοξενήσει την εκδήλωση Pattaya Muscle Thailand Mens Physique Pro

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: IFBB PRO League Thailand

Πατάγια -

Το IFFB Proleague Thailand είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον Pattaya Muscle Thailand Men's Physique Pro, έναν διαγωνισμό bodybuilding που θα συγκεντρώσει αθλητές από όλο τον κόσμο, την 1η Ιουνίου 2024.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το γυμναστήριο Muscle Factory Pattaya, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Pattaya καθώς γίνεται η πρώτη πόλη στην περιοχή που φιλοξενεί έναν τέτοιο διαγωνισμό υψηλού προφίλ.

Το Pattaya Muscle Thailand Men's Physique Pro έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο A-One The Royal Cruise Hotel. Περισσότεροι από 70 αθλητές από την Ευρώπη, την Ασία και τις αραβικές ηπείρους αναμένεται να συμμετάσχουν στον αγώνα. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τόσο ερασιτεχνικές όσο και επαγγελματικές κατηγορίες, με κορυφαίο το τμήμα Professional, όπου αθλητές από πέντε χώρες θα διαγωνιστούν για την ευκαιρία να προκριθούν στο Olympia των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η IFFB Proleague Thailand διοργανώνει αγώνες bodybuilding τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε διάφορες περιοχές της Ταϊλάνδης. Καλούνται όλοι να παρευρεθούν στην εκδήλωση για να στηρίξουν τους αθλητές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: IFBB PRO League Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.