Ο κυβερνήτης της Μπανγκόκ υπογράφει συμφωνία με την Ηλεκτρική Αρχή για την ενίσχυση της ανάπτυξης έξυπνων πόλεων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Μπανγκόκ -

Στις 30 Μαΐου 2024, ο Κυβερνήτης της Μπανγκόκ Chadchart Sittipunt και ο κ. Wilas Chaloeysat, Διοικητής της Μητροπολιτικής Αρχής Ηλεκτρισμού (MEA), υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας (MOU) για την προώθηση έργων ανάπτυξης έξυπνων πόλεων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ο Κυβερνήτης Chadchart τόνισε ότι, ως πρωτεύουσα και οικονομικό κέντρο της Ταϊλάνδης, η κυβέρνηση της Μπανγκόκ έχει δεσμευτεί για βιώσιμη ενέργεια και απόδοση, ιδιαίτερα μέσω της χρήσης ηλιακών συστημάτων ενέργειας. Τόνισε το Ενεργειακό Σχέδιο Δράσης της Μπανγκόκ, που έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με το Γενικό Σχέδιο της Μπανγκόκ για την Κλιματική Αλλαγή 2021-2030.

Το σχέδιο ενσωματώνει πρωτοβουλίες καθαρής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων ηλιακής ενέργειας, έξυπνων λαμπτήρων με δυνατότητα Wi-Fi και άλλων συσκευών IoT, απαραίτητες για τη μετατροπή της Μπανγκόκ σε έξυπνη πόλη.

Ο Wilas δήλωσε ότι το MEA, ένας διεθνής ηγέτης στην τεχνολογία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, είναι αφοσιωμένος στην υποστήριξη των φιλοδοξιών έξυπνης πόλης της Μπανγκόκ. Αξιοποιώντας τα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το ΜΕΑ στοχεύει στην επίτευξη στόχων βιώσιμης ανάπτυξης, την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας για μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα παραγωγής ηλιακής ενέργειας, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΜΕΑ στο 1130.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.