Η αστυνομία της Pattaya επιβάλλει τους νόμους οδικής κυκλοφορίας για ενοικιάσεις μοτοσυκλετών Koh Larn, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια

Πατάγια-

Στις 31 Μαΐου 2024, οι αστυνομικοί της πόλης Pattaya και οι σχετικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση για την επιβολή της νομοθεσίας για την κυκλοφορία και την παροχή κατευθυντήριων γραμμών στους χειριστές ενοικίασης μοτοσικλετών στο Koh Larn, στο Chonburi.

Ένα βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να βρείτε εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Η αστυνομία τόνισε την ανάγκη οι χειριστές ενοικίασης μοτοσυκλετών να ελέγχουν τις άδειες οδήγησης των τουριστών πριν παρέχουν υπηρεσίες. Επιπλέον, επανέλαβαν ότι τόσο στους Ταϊλανδούς όσο και στους ξένους τουρίστες πρέπει πάντα να παρέχονται κράνη κατά την οδήγηση.

Οι χειριστές ξενοδοχείων και καταλυμάτων έλαβαν οδηγίες να σταματήσουν να παρέχουν ενοικιαζόμενα καρότσια γκολφ σε τουρίστες λόγω πιθανών κινδύνων για την ασφάλεια και μη εξοικείωσης με τις διαδρομές του νησιού.

Ωστόσο, οι διαχειριστές ξενοδοχείων μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν καρότσια γκολφ για τις δικές τους μεταφορικές ανάγκες.
Η αστυνομία της πόλης Pattaya δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των τουριστών και στοχεύει να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλίσει μια θετική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.