Φέρεται ότι μεθυσμένος οδηγός έπεσε με φορτηγό σε ηλεκτρικό στύλο στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας φερόμενος ως μεθυσμένος οδηγός έπεσε με το φορτηγό του σε φανάρι στην Πατάγια νωρίς το πρωί της Πέμπτης, τραυματίζοντας τον εαυτό του.

Το περιστατικό συνέβη στις 2:20 π.μ. της 30ης Μαΐου στην οδό Sukhumvit στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και η ομάδα The Pattaya News έσπευσαν στο σημείο μετά από αναφορά του ατυχήματος.

Κατά την άφιξη, τα σωστικά συνεργεία βρήκαν ένα λευκό φορτηγό Nissan Navara αναποδογυρισμένο στη μέση. Ο οδηγός, ένας άγνωστος Ταϊλανδός ηλικίας 40 ή 50 ετών, βρέθηκε εγκλωβισμένος και τραυματισμένος μέσα στα συντρίμμια. Οι διασώστες τον ανέσυραν από τα συντρίμμια πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Banglamung για θεραπεία. Ο άνδρας φέρεται επίσης να ήταν μεθυσμένος, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Chaiwat Thodphakdee, 20, είπε ότι είδε το φορτηγό να εκτρέπεται και να τρέχει με ταχύτητα προτού προσκρούσει σε ένα φανάρι. Σημείωσε επίσης ότι ο οδηγός φαινόταν να είναι μεθυσμένος.

Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά το ατύχημα από την ώρα του Τύπου. Ελέγχουν επίσης αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού σχεδίαζε να κάνει αλκοολούχο στο νοσοκομείο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.