Ο δήμαρχος της Πατάγια φυτεύει κίτρινα αστέρια για να γιορτάσει την Εθνική Ημέρα Δέντρου της Ταϊλάνδης

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Poramase Ngampiches προήδρευσε σε μια τελετή δενδροφύτευσης για τη φύτευση δέντρων και τη συμμετοχή σε δημόσιες δραστηριότητες για τον εορτασμό της προηγούμενης Εθνικής Ημέρας Δέντρου της Ταϊλάνδης στις 22 Μαΐου.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου, ήταν επίσης μέρος του έργου «Η Pattaya Moves Towards a Low Carbon City». Στην τελετή παρευρέθηκαν πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Πατάγια, πολίτες και εθελοντές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πόλης, η Πόλη της Πατάγια έχει επιλεγεί από την Εθνική Δημοτική Ένωση της Ταϊλάνδης και την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένα από τα 15 κέντρα μάθησης για το έργο «Ο δήμος της Ταϊλάνδης κινείται προς την πόλη χαμηλού άνθρακα».

Ο στόχος του έργου είναι να ενθαρρύνει κυβερνητικούς φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις, κοινότητες, πολίτες και τουρίστες να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος της Pattaya ώστε να γίνει μια πιο βιώσιμη πόλη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φυτεύτηκαν συνολικά 200 δέντρα Yellow Star σε δημόσιους χώρους γύρω από την Pattaya. Ενενήντα δέντρα φυτεύτηκαν στο δημόσιο πάρκο Pattaya Klang και τα υπόλοιπα δέντρα θα φυτευτούν στο Khao Phra Yai αργότερα.

Σε συνέντευξή του στο The Pattaya News, ο κ. Poramase δήλωσε ότι το δημόσιο πάρκο στη διασταύρωση Pattaya Klang είναι ένας από τους σημαντικούς χώρους πρασίνου της Pattaya. Παρέχει έναν σκιερό χώρο για χαλάρωση ή οικογενειακά πικνίκ. Ο δήμαρχος ενθάρρυνε το κοινό να απορρίπτει τα απορρίμματά του σωστά για να διατηρηθεί η καθαριότητα και η τάξη του πάρκου.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.