Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin υποβάλλεται σε θεραπεία για ακανόνιστο καρδιακό παλμό, σχεδιάζει αλλαγές στον τρόπο ζωής

Εθνικός-

Στις 27 Μαΐου 2024, ο κ. Anutin Charnvirakul, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εσωτερικών, ανακοίνωσε στο κοινό ότι το απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας και ο τρόπος ζωής του επηρέασαν αρνητικά την υγεία του.

Ο Anutin αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με αρρυθμία, συγκεκριμένα Υπερκοιλιακή Ταχυκαρδία (SVT), η οποία προκαλεί ακανόνιστο καρδιακό παλμό. Οι γιατροί έπρεπε να τον εξετάσουν διεξοδικά και να κάνουν ηλεκτρική καρδιοανάταξη για να αποκαταστήσουν τον κανονικό καρδιακό ρυθμό.

Ο Anutin επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι του λείπει η άσκηση και ο επαρκής ύπνος λόγω του υπερβολικού χρόνου που αφιερώνει στο τηλέφωνό του. Παρατήρησε ότι θα έδινε προτεραιότητα στον ύπνο και θα διαχειριζόταν καλύτερα τη ζωή και το πρόγραμμα εργασίας του.

Αρχικά, ο Anutin υποψιαζόταν μια πιο σοβαρή καρδιακή πάθηση, αλλά οι γιατροί τελικά διέγνωσαν αρρυθμία. Του συνέστησαν να ξεκουράζεται πολύ και να αποφεύγει το υπερβολικό άγχος.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.