Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Anutin Charnvirakul επισημαίνει τη μεγαλύτερη κατάσχεση παράνομων ηλεκτρονικών τσιγάρων εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών

Εθνικός-

Στις 24 Μαΐου 2024, ο κ. Anutin Charnvirakul, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εσωτερικών, μαζί με αρμόδιες υπηρεσίες, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου με λεπτομέρειες για επιδρομή σε παράνομη αποθήκη ηλεκτρονικών τσιγάρων στο Krathum Baen, Samut Sakhon. Η επιχείρηση αποκάλυψε λαθρεμπόριο αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων μπατ.

Τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι η αστυνομία είχε προηγουμένως στοχεύσει έξι καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων που πουλούσαν παράνομα τα προϊόντα τους κοντά σε σχολεία και πανεπιστήμια στη Salaya, Nakhon Pathom. Αυτή η αρχική καταστολή οδήγησε σε περαιτέρω έρευνες και την επακόλουθη επιδρομή στη μεγάλη αποθήκη, η οποία φιλοξενούσε ένα τεράστιο απόθεμα ηλεκτρονικών τσιγάρων και σχετικού εξοπλισμού.

Ο Anutin τόνισε ότι η αστυνομία του Krathum Baen, με την υποστήριξη άλλων υπηρεσιών, ξεκίνησε αυτή τη σημαντική επιχείρηση, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη κατάσχεση παράνομων προϊόντων υπό την επίβλεψή του.

Ο Anutin τόνισε ότι πολλοί γονείς και κηδεμόνες είχαν εκφράσει ανησυχίες για τον πολλαπλασιασμό των ηλεκτρονικών τσιγάρων κοντά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα έρχονται σε διάφορα δελεαστικά μοντέλα, γεύσεις και χαρακτηριστικά, θέτοντας ένα αυξανόμενο πρόβλημα.

Ως υπουργός Εσωτερικών, ο Anutin έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα, τονίζοντας την ανάγκη για ολοκληρωμένες προσπάθειες για τον περιορισμό της πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων κοντά σε σχολεία. Υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας σε όλους τους τομείς για την καταπολέμηση των παράνομων ουσιών, τοπικών προσωπικοτήτων με επιρροή που εμπλέκονται στο έγκλημα, τα παράνομα πυροβόλα όπλα και άλλες παράνομες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της διανομής ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.